A List Magazine ∙ May 17, 2020 ∙ 12 min read

Află tot ce îți rezervă astrele săptămâna care urmează! Astrologul Anca Stoica vine cu detalii interesante pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Este o săptămână favorabilă înnoirilor de orice fel. Începe cu revizuirea planurilor personale și profesionale și continuă cu reorganizarea garderobei personale și a spațiului locativ. Pe de altă parte, ar fi bine să te gândești și la relațiile în care ești implicat. Selectează persoanele cărora le mai acorzi încredere și le mai oferi sprijin necondiționat. Segmentul financiar este evidențiat, astfel că sunt posibile câștiguri substanțiale în urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Tentația de a cheltui pe diverse ar trebui să o ții în frâu, deoarece, acest câștig deosebit este efemer și banii pot dispărea foarte repede pe te miri ce. Traversăm o perioadă în care sunt posibile investiții neprofitabile și chiar pierderi serioase de bani și bunuri personale. Au succes mai mult rezolvarea, achitarea datoriilor vechi și a cheltuielilor care nu suportă amânare. Finalul săptămâni îți aduce în preajmă persoane din anturajul apropiat. Dialoguri multe, călătorii pe distanțe scurte, nevoia de a studia, a te documenta asupra unor teme profesionale sau personale.

Taur

Este bine să fii discret la începutul săptămânii. Selectează activitățile prioritare și evită implicarea în discuții ample sau a-ți asuma răspunderi noi pe termen lung. Este o perioadă în care trebuie să te ocupi mai mult de tine și de nevoile tale reale, pornind de la cele sufletești, emoționale până la cele materiale și financiare. Revizuiește-ți planurile personale și profesionale, renunță la obiectele care îți prisosesc sau au devenit inutile, plus gândește-te și la relațiile în care ești implicat. Se pot evidenția afecțiuni vechi, de aceea urmează sfaturile specialiștilor în sănătate și odihnește-te conștient. Traversăm o perioadă în care trebuie să revii asupra tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat, atât la nivel personal, cât și la nivel profesional. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota. Fii prudent pe 20 mai, controlează-ți stările și reacțiile! Energia zilei te predispune la disonanțe majore cu efecte pe termen lung. În weekend apar noutăți legate de salarizarea locului de muncă, plus câștiguri și cheltuieli.

Gemeni

Relațiile socio-profesionale îți deschid săptămâna, astfel că vei fi nevoit să dialoghezi cu tot felul de lume. Se vor discuta teme legate în mod special de segmentul profesional, însă vei primi probabil și sarcini de lucru noi. Fii prudent și ține cont de cele spuse de către ceilalți, chiar dacă îți displace pe alocuri câte ceva! Tot ce ține de activitatea comună cu semenii de la locul de muncă este distorsionat și supus schimbărilor neașteptate. Ar fi bine să analizezi, pe îndelete, relațiile cu aceste persoane plus relațiile cu prietenii și să decizi în consecință. În umbră există interese meschine ale unora din mediul tău apropiat, care se țes discret și care îți consumă, fără să-ți dai seama, prea mul timp și prea multă energie. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de sfaturile specialiștilor în sănătate. Odihnește-te conștient, detașează-te de forfota cotidiană, orientează-ți atenția și eforturile numai spre tine și spre nevoile tale reale. La sfârșitul săptămânii te vei simți mai bine, însă pe fundal vor rămâne neplăcerile evidențiate de-a lungul săptămânii.

Rac

Ești foarte solicitat în plan profesional, mai ales de către șefi și autorități. Se vor discuta noi modalități de abordare a sarcinilor de lucru, vei primi poate și sarcini noi sau vei reuși fie să rezolvi unele vechi, fie să scapi de altele care erau deja prea împovărătoare pentru tine. Există divergență de opinii, de idei între tine și persoanele din mediul profesional în care activezi. Astfel, foarte ușor se poate ajunge la discuții aprinse. Selectează-ți vorbele și gesturile, cu grijă, pentru a evita escaladarea conflictelor și defăimarea ta publică. În culisele profesionale se conturează o nouă etapă, ticluită mai ales de către femei. Fii foarte prudent, deoarece meschinăriile unora sunt mascate inteligent cu vorbe, sugestii, gesturi bune. Sănătatea este foarte vulnerabilă, de aceea îngrijește-te corespunzător. Sunt momente bune pentru a te gândi, pe îndelete, la situațiile și relațiile în care ești implicat. Renunță, fără echivoc, la acelea care te-au necăjit prea mult și la acelea pe care le simți pe altă lungime de undă decât a ta. În weekend, bucură-te de compania celor dragi sau desfășoară activități culturale.

Leu

Dorința de a te implica în activități importante și dialoguri filozofice este mare la începutul săptămânii. Energia acestor zile este disonantă din perspectiva mentală, astfel că există riscul să te aventurezi în situații pe care nu le poți duce onorabil la bun sfârșit. Pe de altă parte, informațiile vehiculate în preajma ta ar fi bine să le iei în serios și să acționezi în consecință. Posibil să abordezi secvențe de învățare, să stabilești un plan de îmbunătățire a cunoștințelor și a competențelor profesionale, pentru a avansa în mediul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. La locul de muncă ești în vizorul șefilor și al autorităților, aparent favorabil, însă, în fundal, domnește conflictul. Există animozități ascunse mai ales din partea femeilor, astfel că relațiile cu femeile din mediul profesional sunt distorsionate și în orice moment pot lua turnuri nebănuite. Relațiile cu prietenii sunt controversate. Se deschide o nouă etapă relațională în acest sens. Este posibilă demararea unor noi proiecte profesionale sau personale.

Fecioara

Atenția îți este atrasă de segmentul financiar la începutul săptămânii. Este vorba despre cheltuieli comune cu alții și despre bunuri sau favouri administrate și folosite împreună cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Există nemulțumiri în acest sens, deoarece este probabil ca tu să cheltuiești mai mult decât aceste persoane, însă de cheltuielile tale să beneficieze și alții. Selectează prioritățile referitoare la bani și bunuri, evitând a te lăsa sedus de mofturile și așa-zisele nevoi urgente ale celorlalți. Ești animat de gânduri frumoase, iar dorința de elevare spirituală este mare și ușor de îndeplinit. Ar fi bine să notezi, într-un jurnal personal, ideile și sclipirile mentale care apar pe neașteptate în mintea ta, deoarece ele sunt frânturi ale unor probabile acțiuni viitoare de mare anvergură. Comunicarea cu ceilalți este îngreunată, astfel că este posibil să înțelegi greșit ceea ce spun sau ceea ce fac aceștia. Fii discret în privința oricărei relații. La sfârșitul săptămânii se ivesc situații favorabile de a socializa cu lume diversă. Posibile solicitări importante din partea șefilor și autorităților. Etapă socio-profesională nouă.

Balanța

Relațiile parteneriale sunt dinamice la începutul săptămânii. Vrei, nu vrei, vei fi implicat în dialoguri și acțiuni importante cu partenerul de viață, cu cei de afaceri sau colaboratorii. Posibil să fii deranjat de spusele sau de gesturile tuturor, însă depinde numai de tine să gestionezi corect orice situație ivită. Energia ta vitală este la cote joase, așa încât selectează prioritățile și evită escaladarea conflictelor. Se conturează cheltuieli majore pe facturi, taxe, datorii. Ești susținut material și financiar de alții, însă după 20 ale lunii, situația se schimbă și dispare această susținere. De aceea, este bine să te rezumi la cheltuieli strict necesare, să gândești bine planurile de investiții și să lași deoparte extravaganțele. Pentru că mentalul este suprasolicitat există riscul să iei decizii nepotrivite, mai ales referitoare la investiții de orice fel. Se conturează relații noi cu străinătatea, însă răsturnările de situații vor fi de proporții. Este vremea să-ți remodelezi filozofia de viață și să abordezi situațiile și evenimentele în care ești implicat, dintr-o altă perspectivă.

Scorpion

Începi săptămâna în forță, ocupându-te de tot felul de activități de rutină. Fie că stai acasă și ai treburi gospodărești de făcut, fie că mergi la serviciu și te așteaptă restanțe urgente, cheful de muncă este redus. Pe de o parte, este vorba despre faptul că sănătatea este vulnerabilă și chiar poate fi nevoie de îngrijiri de specialitate. Însă, pe de altă parte, relațiile colegiale sunt anoste. Selectează prioritățile și ocupă-te pe îndelete, în ritmul tău, atât de sarcinile tale de lucru, cât și treburile personale. Este posibil ca și datorită unor neînțelegeri din relațiile sentimentale, să fii copleșit de orice activitate. Partenerul de viață și colaboratorii îți pot oferi surprize deosebite, de aceea fii prudent și implică-te serios în tot ce ține de parteneriate. Sunt probabile finalul unor colaborări vechi. Recomandabil este să te concentrezi pe finaluri și să lași noutățile parteneriale pentru următoarele săptămâni. În weekend, se conturează noutăți financiare. Cheltuieli majore, reluarea unor demersuri privitoare la datorii, moșteniri sau partaje.

Săgetător

Relațiile sentimentale sunt provocatoare în primele zile ale acestei săptămâni. Datorită unor aspecte familiale, domestice și datorită implicării unor neamuri, atât relația cu persoana iubită, cât și cea cu copiii, au de suferit. Privește obiectiv la planul sentimental, ține cont de nevoile reale ale celor dragi și operează acele schimbări fie în mentalitatea ta, fie în comportamentul tău, astfel încât să aplanezi onorabil orice diferend. Unele relații de acest fel se pot finaliza când și cum te aștepți mai puțin. La locul de muncă este multă forfotă, sarcini de lucru urgente, iar cuvântul de ordine este surpriza. Fundalul situației profesionale este tensionat, fiind probabile conflicte țesute în umbră de la și prin femei. Sunt aspecte profesionale vechi de câțiva ani, care acum ies la iveală în fel și chip, pentru a fi înțelese și dizolvate pe deplin. Fii prudent în privința sănătății, deoarece este vulnerabilă. Ți-ar prinde bine un plan de investigații medicale și sfaturile unor specialiști în sănătate. În weekend vor apărea noutăți parteneriale interesante.

Capricorn

Membrii familiei și treburile gospodărești îți deschid săptămâna. Dialogurile sunt dificil de dus la bun sfârșit, pentru că fundalul mediului domestic este conflictual. De aceea, este bine să eviți escaladarea conflictelor, să depui eforturi constante și conștiente pentru a aplana orice divergențe. Sunt necesare reparații și îmbunătățiri în spațiul locativ, bine fiind să te ocupi și de acestea cu sprijinul celor dragi, dar și cu cel al unor specialiști. Gândirea și comunicarea îți sunt îngreunate în aceste zile, astfel că hiba este la tine și nu la ceilalți. Foarte dinamice sunt și relațiile sentimentale. Atât relația cu persoana iubită, cât și relația cu copiii sunt predispuse la surprize de tot felul. Se pot finaliza unele relații sentimentale, însă este spre binele tuturor. Cine trebuie să plece de lângă tine va pleca oricum mai devreme sau mai târziu. Ultimele zile ale săptămânii sunt marcate de multă treabă, atât acasă în mediul personal, cât și la locul de muncă. Rezervă momente pentru odihnă, deoarece sănătatea este vulnerabilă.

Vărsător

Se prefigurează multe dialoguri la începutul săptămânii cu persoanele din anturajul apropiat. Sunt posibile neînțelegeri pe teme financiare, dar și pe seama unor documente pe care le ai în comun cu aceste persoane. Fii prudent și rezolvă orice diferend în mod deschis. Tendința de a ascunde informații sau de a le prezenta trunchiat va duce la finaluri neașteptate, atât în privința relațiilor, cât și în privința unor planuri profesionale. Gândirea și comunicare îți sunt distorsionate, astfel că îți poate fi dificil să apreciezi sau să decizi corect în situațiile în care ești implicat. Călătoriile pe distanțe scurte sunt de luat în calcul. Fii prudent și călătorește numai cu un scop clar și în condiții de siguranță. Membrii familiei îți vor solicita sprijinul, fie pentru treburile gospodărești, fie pentru probleme lor personale. Fii alături de cei dragi, însă oferă-ți sprijinul atât cât și cum poți, fără a forța nota în niciun fel. Sfârșitul săptămânii evidențiază noutăți sentimentale. Iubirea și implicațiile ei vor căpăta noi valențe pentru tine.

Pești

Ești preocupat de bani la începutul săptămânii. Afli informații prețioase referitoare la salarizarea aferentă locului tău de muncă sau al unui alt loc de muncă vizat demult. Sunt informații neplăcute la prima vedere, însă nu lua de bun chiar tot ce auzi. Depinde numai de tine să gestionezi corect tot ce ți se spune și să decizi în consecință. Cheltuielile cotidiene sunt o temă importantă în aceste zile, tendința fiind de a cheltui cam mult pe te miri ce. Selectează prioritățile, deoarece veniturile tale sunt nesigure, iar sprijinul celorlalți lasă de dorit. Unele persoane din anturajul apropiat îți vor fi alături, oferindu-ți surprize de proporții. Dialogurile purtate cu aceste persoane îți vor lămuri aspecte profesionale și te vor ajuta să rezolvi chestiuni personale. Totuși, în fundal există hibe mai ales în relațiile cu femeile. Călătoriile pe distanțe scurte sunt importante, în mod special acelea necesare rezolvării chestiunilor domestice. Se deschide o nouă etapă familială, astfel că vei solicitat mult acasă și în relațiile cu neamurile.

Text de astrolog Anca Stoica

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…