Monica Cismaru ∙ January 31, 2023 ∙ 4 min read

Vedetele au făcut schimb de case la inițiativa Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri și, astfel, avem ocazia s-o vedem pe Sore în ipostaza de gazdă pentru casa lui Liviu Teodorescu, în cadrul noului proiect Case pe Case By Storia.ro.

Sore a fost, de data aceasta, gazda noastră pentru casa lui Liviu Teodorescu, pe care l-am urmărit anterior în aceeași ipostază, când ne-a prezentat casa cântăreței.

Ușa casei lui Liviu Teodorescu ne-a fost deschisă de Sore, care, alături de cele patru pisici ale lui, ne-au făcut turul locuinței luminoase și spațioase, cu parter și două etaje. Casa are un vibe care îți oferă libertatea să respiri și să te detașezi de rutina cotidiană, cu multe locuri de relaxare, de creație, de odihnă. Astfel, alături de Sore, descoperim la parter bucătăria și sufrageria, iar la primul nivel găsim dormitorul matrimonial spațios, cu baie încoporată, dar și dressingul.

storia case pe case sore liviu teodorescu

storia case pe case sore liviu teodorescu

Urcând la etajul superior, Sore a descoperit încântată „camera de joacă” și de relaxare a lui Liviu, în care acesta și-a amenajat un colțișor de biniște, cu fotolii comode, TV cu ecran mare, șemineu electric, biblioteca cu cărțile preferate și, nu în ultimul rând, cu comorile sale, apreciate la maximum de Sore: volumele din seria Harry Potter și baghetele magice, așezate la loc de cinste pe perete. Aici se află și piesa de rezistență a casei, terasa de la etaj, cu plante decorative, canapea și un leagăn ce te îndeamnă la contemplare, cu un peisaj asupra vecinătății din cartierul liniștit. Aici, Liviu și iubita lui, Iulia, își savurează cafeaua în diminețile cu vreme blândă și își fac planuri de viitor.

storia case pe case sore liviu teodorescu

În casă predomină culorile deschise, cu pereți albi, ce oferă senzația de spațiu, gresie și canapea asemenea, decorată cu accesorii colorate, turcoaz. Dormitorul matrimonial e decorat în tonuri neutre, naturale, de gri și maroniu, iar spațiul de relaxare de la ultimul etaj are ca accente de culoare două fotolii verzi.

Până și pisicile se asortează cu spațiul, iar, după cum puteți vedea în imagini, și-au luat în serios rolul de gazde primitoare și s-au asigurat că niciun centimetru din spațiu nu este descoperit fără asistența lor.

Urmărește proiectul Storia.ro Case pe Case, pentru a vedea și alte vedete cum se descurcă în rolul de gazdă pentru casele altor vedete și alege-ți preferata pe www.casepecase.storia.ro.

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…