Monica Cismaru ∙ March 9, 2021 ∙ 3 min read

mame zodii

Nicio mamă nu seamănă cu alta. Totuși, iată care sunt zodiile ale căror reprezentante sunt cel mai înzestrate spre a deveni niște mame excepționale. Care sunt cele mai bune mame din zodiac?

 

Fecioară

Salma Hayek și fiica ei, Valentina

Salma Hayek și fiica ei, Valentina

Mama Fecioară este cunoscută pentru stilul multitasking în ceea ce privește creșterea și educația copiilor. Vrea să se asigure că cei mici au o viață echilibrată și îi înrolează în nenumărate activități extra-școlare. Pune mare preț pe disciplină și vrea să le transmită acest lucru și copiilor ei. În plus, îi sprijină în a-și atinge cele mai înalte aspirații. Adoră să-și ocrotească și să-și răsfețe copiii, dar, în același timp, nu ezită să-i îndrume și să-i împingă de la spate pentru a-și atinge adevăratul potențial. Te poți baza pe mama fecioară că poate rezvola orice îi încurcă pe cei mici, indiferent de căile la care e nevoită să apeleze.

 

Gemeni

angelina jolie

Angelina Jolie și doi dintre copiii ei, Shiloh și Zahara

Mama Gemeni își va crește copiii într-un spirit în care aceștia vor avea posibilitatea să guste viața din plin. Este o fire vorbăreață și prietenoasă și dezvoltă mai degrabă o relație de pretenie cu copiii ei, fără să devină o figura maternă strictă în viața lor. Mama Gemeni nu crede în reprimarea dorințelor copiilor ei, adoptă o atitudine francă când îi învață lecții de viață. Este mama pe care o plac și prietenii copiilor și este privită adesea ca fiind părintele cool.

 

Pești

Drew Barrymore

Drew Barrymore și fiica ei, Saylor

Mama Pești este visătoarea zodiacului și nicio aspirație nu e imposibilă în ochii ei. Este calmă, empatică și sensibilă și se asigură că cei mici vor iubi natura, că vor fi sensibili și că vor sări în ajutorul celorlalți când e nevoie. Își îndrumă urmașii din umbră și crede în puterea visurilor și în umanitate și le transmite asta și celor mici.

 

Berbec

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon și fiica ei, Ava

Mama Berbec este una dintre cele mai energice prezențe din zodiac și este întruchiparea spiritului independent și al neînfricării. Indiferent de provocările care îi apar în cale, le doboară și se asigură că și copiii ei sunt în stare de asta, pe cont propriu. Își implică copiii în multe activități și vrea ca aceștia să încerce cât mai multe lucruri și să moștenească spiritul ei aventuros și pofta de viață.

 

Rac

Sofia Vergara

Sofia Vergara și fiul ei, Manolo Gonzalez, în vârstă de 28 de ani

Racul este una dintre cele mai emoționale zodii, iar mama Rac vrea ca urmașii ei să știe că e alături de ei indiferent de ce se întâmplă. E protectivă și grijulie cu copiii ei și e în stare de orice ca micuții ei să se simtă in siguranță. Este căldura și afecțiunea întruchipată și este foarte pricepută în a le arăta copiilor ei cât de mult îi iubește. Chiar dacă e foarte sensibilă, mama Rac se transformă într-o leoaică atunci când ceva amenință bunăstarea copiilor ei.

 

Foto: Hepta

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…