Britney Spears (40 de ani) a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil cu Sam Asghari, bărbatul cu care s-ar fi căsătorit.

Britney Spears a făcut anunțul sarcinii pe Instagram, dar a reușit să creeze și o umbră de confuzie asupra veștii despre un nou bebeluș. Totuși, anunțul a fost confirmat și de Sam Asghari, partenerul ei, pe care Britney l-a numit în postare ”soț”, chiar dacă cei doi nu au oferit detalii despre o căsătorie.

Acesta ar fi cel de-al treilea copil al vedetei. Ea mai are doi fii din căsătoria cu Kevin Federline: Sean, în vârstă de 16 ani, și Jayden, de 15 ani.

Britney a rămas însărcinată la scurt timp după ce a ieșit de sub tutela tatălui ei, care i-a administrat averea timp de aproape 14 ani, după ce cântăreața a avut o cădere nervoasă majoră în 2008. De atunci, Britney a trebuit să se conformeze decizie instanței de a-și lăsa averea pe mâna tatălui ei, Jamie Spears, care i-a predat controlul în noiembrie anul trecut, după ce tribunalul a revizuit cazul.

Cântăreața a mai pretins că ar fi fost obligată de lege să recurga la metode anticoncepționale pentru a nu rămâne însărcinată cât timp s-a aflat sub tutelă.

Vedeta s-a plâns în repetate de rânduri de decizia tribunalului de a-și lăsa averea pe mâna tatălui ei și a descris situația ca fiind un abuz.

În postarea în care face anunțul venirii pe lume al unui nou copil, Britney Spears mai menționeaza și că la celelalte două sarcini a suferit de depresie perinatală, fapt ce ar fi afectat-o cumplit și se plânge că femeile nu vorbeau deschis despre aceste probleme pe atunci.

Sam Asghari, bărbatul cu care Britney Spears are o relație de șase ani, a confirmat vestea. ”Căsătoria și copiii sunt o componentă naturală a unei relații puternice, bazată pe dragoste și pe respect. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu tată și îmi asum responsabilitatea, e cel mai greu job pe care va trebui să-l îndeplinesc.”

Cei doi s-au s-au cunoscut la filmările unui videoclip de-ale artistei.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts