Monica Cismaru ∙ April 12, 2022 ∙ 2 min read
Britney Spears (40 de ani) a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil cu Sam Asghari, bărbatul cu care s-ar fi căsătorit.

Britney Spears a făcut anunțul sarcinii pe Instagram, dar a reușit să creeze și o umbră de confuzie asupra veștii despre un nou bebeluș. Totuși, anunțul a fost confirmat și de Sam Asghari, partenerul ei, pe care Britney l-a numit în postare ”soț”, chiar dacă cei doi nu au oferit detalii despre o căsătorie.

Acesta ar fi cel de-al treilea copil al vedetei. Ea mai are doi fii din căsătoria cu Kevin Federline: Sean, în vârstă de 16 ani, și Jayden, de 15 ani.

Britney a rămas însărcinată la scurt timp după ce a ieșit de sub tutela tatălui ei, care i-a administrat averea timp de aproape 14 ani, după ce cântăreața a avut o cădere nervoasă majoră în 2008. De atunci, Britney a trebuit să se conformeze decizie instanței de a-și lăsa averea pe mâna tatălui ei, Jamie Spears, care i-a predat controlul în noiembrie anul trecut, după ce tribunalul a revizuit cazul.

Cântăreața a mai pretins că ar fi fost obligată de lege să recurga la metode anticoncepționale pentru a nu rămâne însărcinată cât timp s-a aflat sub tutelă.

Vedeta s-a plâns în repetate de rânduri de decizia tribunalului de a-și lăsa averea pe mâna tatălui ei și a descris situația ca fiind un abuz.

În postarea în care face anunțul venirii pe lume al unui nou copil, Britney Spears mai menționeaza și că la celelalte două sarcini a suferit de depresie perinatală, fapt ce ar fi afectat-o cumplit și se plânge că femeile nu vorbeau deschis despre aceste probleme pe atunci.

Sam Asghari, bărbatul cu care Britney Spears are o relație de șase ani, a confirmat vestea. ”Căsătoria și copiii sunt o componentă naturală a unei relații puternice, bazată pe dragoste și pe respect. Mi-am dorit dintotdeauna să fiu tată și îmi asum responsabilitatea, e cel mai greu job pe care va trebui să-l îndeplinesc.”

Cei doi s-au s-au cunoscut la filmările unui videoclip de-ale artistei.

Foto: Hepta

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …