A List Magazine ∙ July 4, 2022 ∙ 3 min read

În cea de-a treia emisiune #GataDeBusiness a cărei gazdă este, așa cum te-am obișnuit deja, Andreea Esca, s-au dezbătut mai ales subiecte precum consecvență, acțiune ca o continuă încercare și depășirea obstacolelor, valori pe care Andreea le-a îmbrățișat de-a lungul întregii ei cariere și vieți personale.

Tocmai de aceea, s-a bucurat să îl aibă de data aceasta partener de discuție pe Cezar Nourescu, co-fondator şi CEO al CBNagro.tech, pentru care consecvența bate genialitatea, iar prima încercare nu este niciodată „cu așteptări”, ci doar un apanaj pentru încă o încercare și încă o încercare.

Viziunea lui Cezar despre business se poate sumariza și în jurul credinței conform căreia „imediat cum vei începe să acționezi, vor începe să se întâmple și lucrurile, ceea ce îți va aduce de la sine claritate și posibilitatea de a depăși orice obstacol”. Curajul acesta de a îndrăzni l-a motivat să încerce lucruri poate pentru unii de neînchipuit, cum ar fi faptul că în primii 2-3 ani de business în domeniul agriculturii a vândut produse pe care nu le crease încă, igorând oamenii care ar fi putut să îl descurajeze.

A fost nevoie de trei încercări pentru a construi afacerea perfectă pentru el, dar și pentru clienții lui, iar totul a început când, împreună cu fratele său, a înființat primul startup în educație  , puțin mai târziu migrând în mijlocul celui mai complex, dinamic, dar și vulnerabil sector al economiei, agricultura, prin intermediul proiectului arendaș.ro care i-a și deschis drumul către cele mai pregnante nevoi ale fermierilor, în zona agrotech. Astfel, a luat naștere, ca o consecință firească, compania CBNagro.tech, business-ul lui Cezar din prezent care își propune să ofere fermierilor siguranța de care au nevoie în depozitarea cerealelor prin software și echipamente inovatoare.

Dialogul, pe de o parte cu fermierii, pe de altă parte cu instituția bancară în care a avut cea mai mare încredere (datorită, printre altele, a celor mai bune condiții de finanțare de pe piață, dar și a ușurinței și ritmului rapid cu care se folosesc interfețele sistemului bancar) l-a ajutat să construiască produsele sale: „Produsul a fost construit într-un fel de parteneriat cu clienții, am extras de la ei tot ce am considerat necesar să aducem în produs”, i-a explicat Cezar Nourescu Andreei Esca.

Descoperă în video-ul de mai sus mult mai multe informații care te-ar putea ajuta la început de drum, și nu numai, de la cum te poți folosi în cel mai eficient mod de un credit bancar  ̶  cu un minimum de educație financiară  ̶ , la cum își dorește Cezar Nourescu să susțină la rândul său startup-uri în agricultură.

Bonus #GataDeBusiness

Andreea Roșca, creator The Vast and The Curious, completează cu câteva insight-uri valoroase ceea ce Cezar amintește în timpul interviului, și anume tendința de a renunța ca o consecință a supra-analizei fără să acționăm, recomandându-ți ce ar trebui să faci mai exact ca să primești răspunsurile de care ai nevoie.

Creează valoare prin consecvență! Încearcă, încearcă, încearcă!

#GataDeBusiness cu Andreea Esca, emisiune realizată de Raiffeisen Bank

Fii și tu #GataDeBusiness și activează noile aplicații Smart business pentru IMM

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…