ana de armas ballerina

Ana de Armas se află pe cai mari la Hollywood. După recentul James Bond, ”No Time To Die”, în care a interpretat-o pe Paloma, și după rolul lui Marilyn Monroe din producția Netflix, ”Blonde”, actrița de origine cubaneză e favorita nr. 1 pentru rolul principal din spinoff-ul filmului ”John Wick” (cu Keanu Reeves), intitulat ”Ballerina”.

Producția ”Ballerina” este în discuții de câțiva ani și se bazează pe povestea unei tinere femei asasine care caută să se răzbune pe cei care i-au omorât familia. Thrillerul de acțiune va fi regizat de Len Wiseman și va avea un scenariu scris de Shay Hatten, care s-a ocupat și de scriptul “John Wick: Chapter 3 – Parabellum” și urmeaza să scrie și Capitolele 4 și 5 ale seriei.

ana de armas

În cel mai recent film James Bond, Ana de Armas este Paloma, un agent CIA care îl ajută pe Bond în misiunea sa. Cât privește producția ”Blonde”, lansarea acesteia de pe Netflix este programată pentru 2022.

ana de armas

Ana de Armas s-a mai remarcat în “Knives Out” (în care joacă tot alături de Daniel Craig, Agentul 007) și în “Blade Runner 2049”, iar printre proiectele cinematografice pe care urmează să le lanseze se numără thrillerul erotic ”Deep Water”, în care joacă alături de Ben Affleck, fostul ei iubit, și The Gray Man.

John Wick: Chapter 4”, în care joaca Keanu Reeves, se va lansa în mai 2022. În film mai apar Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick și Rina Sawayama.

 

Foto: Hepta

Related Posts