După o pauză de aproape doi ani, Ana Baniciu revine în industria muzicală și lansează o noua piesă, intitulată ”Narcotic”, prin care oferă publicului o poveste neașteptată pusă în versuri și în note. „Revin după o pauză muzicală și cred că și socială. Am fost prezentă în televiziune și în online, dar la capitolul muzică am preferat să aștept, să mă regăsesc și să continui cea mai mare pasiune a mea așa cum îmi doresc. Cred că a fost o pauză de bun augur și acum, mai mult ca oricând, îmi doresc să cânt și să scot toată energia asta frumoasă din mine”, spune Ana, care se pregătește și de nuntă.

Ana, revii pe piața muzicală după o pauză de doi ani. Ce s-a schimbat la tine în această perioadă și ce vrei să transmiți prin muzica ta acum?

Este adevărat, a fost o perioada de gândire și de regăsire, așa o numesc! Am înțeles după toată perioada asta că muzica rămâne iubirea vieții mele și că nu trebuie să mai am miză. Vreau doar să fac ceea ce simt, să vorbesc prin muzică și să mă distrez!

ana baniciu

Care e sentimentul tău preferat în acest moment, pe care nu te mai saturi să-l trăiești?

Iubirea! Sunt înconjurată de iubire… Mă consider extrem de norocoasă!

Noul tău single se întitulează ”Narcotic”. Care sunt lucrurile care acționează pentru tine că un ”narcotic”, dar în sensul bun?

Adrenalina! Drept dovadă și parcursul din Asia Express… Sunt omul momentului și al provocărilor, iar adrenalina mă face să îmi depășesc toate limitele și să mă surprind chiar și pe mine.

Care este antidotul tău pentru întristare, nostalgie și sentimentul de înstrăinare, apropo de ceea ce spui despre noua ta piesă?

Prietenii m-au ajutat mereu să trec peste momentele mai ciudate, pentru mine e important să fiu înconjurată de oameni cu energie bună, să povestim și să ne sprijinim! Așadar când sunt într-o perioada mai instabilă, gătesc mult și invit prieteni la mine, evit să stau singură.

La ce lucruri ai renunțat recent și ce ai îmbrățișat cu drag?

Nu cred că trebuie să renunț eu la ceva anume, în general Universul lucrează în favoarea mea și dacă cineva sau ceva nu este benefic drumului meu, într-un fel sau altul, dispar. Iar cu drag, îmbrățișez fiecare lucru bun care se întâmplă în viața mea, fiecare binecuvântare… În ultima vreme sunt zilnice și sunt foarte recunoscătoare. Sunt un om pozitiv și văd doar partea plină a paharului!

Un lucru trăit recent care simți că te-a maturizat, care te-a făcut să vezi viață altfel, care ar fi?

Relația cu Edi, viitorul meu soț, m-a maturizat și m-a învățat ce înseamnă viața în doi.

Cine te cunoaște cel mai bine și cum îți câștigă cineva încrederea?

Cred că cel mai și cel mai bine mă cunoaște mama mea. Cu ea am trecut și prin bune și prin rele, alături de ea am făcut primii pasi în carieră și cu ajutorul ei am ajuns să îmi îndeplinesc nu doar un vis, ci tot ce ne-am propus. Noi am fost și suntem o echipă și îi mulțumesc infinit pentru tot ce m-a învățat, cum m-a crescut și cât de dedicată a fost și este chiar și acum.

Foto: PR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts