A List Magazine ∙ September 27, 2021 ∙ 5 min read

A-listers, ne-am gândit să adunăm cele mai COOL lucruri pe care le-am descoperit sau care ne-au plăcut în această lună și să vă dăm de veste despre ele! Așadar, avem o listă lungă și variată de recomandări. Enjoy! 

Andreea Esca

Hotel Seventy Barcelona. Perfect amplasat, cu un design spectaculos, o grădină cosy, spații de meeting moderne și mulți români foarte drăguți în staff. Detaliile m-au cucerit. Și parfumul de pe hol. Și SPA-ul unde am făcut unul dintre cele mai bune masaje ever. În plus, eu mi-am luat o cameră cu terasă, de care am beneficiat în liniște. Îl recomand!

Adriana Moscu, features Editor A List Magazine

“Promisiunile mele. Despre viață și politică” – Joe Biden (Editura NEMIRA, 2021). „Rămân fermecat de posibilitățile pe care le oferă politica și serviciul public. Chiar cred că profesia pe care mi-am ales-o reprezintă o chemare nobilă“, spune Joe Biden. Actualul președinte al Statelor Unite a traversat o epocă incredibilă din istoria țării sale, iar în această autobiografie își povestește experiențele din care a învățat despre sine, despre colegii lui și despre guvernare. Într-un stil autentic și energic, președintele SUA face dezvăluiri despre educația catolică primită în familia sa, despre tragediile prin care a trecut, despre boala care aproape l-a răpus și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat în cariera sa, dar și despre relațiile cu alți conducători sau lideri mondiali sau despre luptele de putere din Senatul SUA.

Nicoleta Nicolae- Redactor Șef Alist Magazine- ediția online

De ani buni, sunt în câutare de produse care să îmi facă sprâncenele mai frumoase, mai bogate, frumos conturate. Iar acum am descoperit ceara de styling pentru sprâncene Brown Freeze, Anastasia Beverly Hills. Este foarte bună, așa că o recomand cu încredere tuturor femeilor care vor sprâncene în trend.

Monica Cismaru, redactor

Recent, am avut ocazia să vizitez stațiunea Covana pentru câteva zile și mărturisesc că am avut parte de o experiență mai mult decât binevenită de wellness și de o binemeritată cură cu aer curat. Orașul Covasna mai este denumit și “stațiunea mofetelor și a celor 1000 de izvoare de apă minerală” și are cea mai bună calitate a aerului din țară. Aici îți poti regla diverse afecțiuni și îmbunătăți semnificativ starea de sănătate doar cu ajutorul minunilor oferite de natură, cum ar fi mofetele- emanații de gaze naturale dintr-o sursă vulcanică, cu un conținut de 95 – 98% bioxid de carbon.

Acestea pot apărea prin crăpăturile scoarței terestre în fazele finale ale activității vulcanice, prin foraje, prin degazeificarea apelor minerale sau pot fi făcute artificial. Mai multe astfel locuri de emanații au fost amenajate (în pensiuni, spitale, centre de wellness, hoteluri etc) în așa fel încât să poți face un o baie uscată de câteva minute, cu o recomandare de la medic în prealabil, prin care îți poți îmbunătăți semnificativ circulația, funcția intelectuală, renală și chiar sexuală și să ții departe bolile cardiovasculare.

Pe lângă aceste tratamente cu ajutorul mofetelor și a băilor cu apă puternic mineralizată, am vizitat și alte câteva locuri aparte, cum ar fi Castelul Mikeș de la Zăbala, unde am experimentat pentru prima dată zborul cu balonul cu aer cald (ancorat); Domeniul Mikeș este unul dintre cele mai frumoase și bine întreținute din țară și este situat la câteva minute de mers cu mașina de Covasna – e un obiectiv de neratat, în opinia mea; am mai vizitat, de asemenea, și complexul de la Balvanyos, cu ale sale izvoare cu apă minerală și cu împrejurimile de o frumusețe care îți taie respirația.  Pentru mai multe detalii, urmăriți www.alistmagazine.ro.

Bianca Sterie, features Editor A List Magazine

Recomandarea mea pentru luna septembrie este cel de-al treilea sezon din Sex Education. Mi s-a părut cel mai bun de până acum, cel mai matur, cel mai așezat. Lucrurile s-au schimbat la Moordale, iar Hope, noua directoare a școlii, interpretată de Jemima Kirke, are o cu totul altă abordare față de domnul Groff. În tot acest peisaj, Otis (Asa Butterfield) încearcă să descurce ițele încurcate ale vieții sale de adolescent, să facă față schimbărilor din familie, dar și să își descopere adevărata voce. Un sezon delicios, numai bun de văzut în weekend!

Alina Burlacu- Beauty Editor

Miss Dior Eau de Parfum, Dior, 398 lei (sephora.ro). Lansat în 1947, Miss Dior primește din nou, în acest început de toamnă, toată atenția mea. Discretă, subtilă, cu o identitate aparte, noua apă de parfum este emoție pură și este creată din esențe de trandafir centifolia, lăcrămioară și bujor. Notele pudrate de iris – unul dintre ingredientele de top din universul olfactiv – se alătură bazei lemnoase.

Alina Aliman, redactor șef Alist Magazine, editia print

Luna aceasta o să recomand o călătorie. Una în Polonia, Wroclaw, un oraș pe care îl tot vedeam în postările de Instagram ale travel bloggerilor și care părea, cumva, desprins din poveștile cu Hansel și Gretel. Curios, am văzut, live, că există în centrul orașului două clădiri numite Hansel și Gretel pentru că sunt cele mai mici de acolo și par sculptate în turtă dulce. Mâncarea de acolo mi-a adus aminte de niște feluri preparate de bunica (piroști și ciorba de sfeclă roșie) și m-a impresionat mult de tot felul în care oamenii își prezintă istoria și se raportează la trecutul legat de Al Doilea Război Mondial. M-aș întoarce acolo, la anul, pentru o noapte în Galeria Neon (am auzit că DJ-ii sunt super cool și atmosfera de club berlinez) și pentru a vedea cât de mult s-a schimbat și câte noi afaceri s-au adăugat în districtul artistic Nadodrze.

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…