A List Magazine ∙ November 16, 2022 ∙ 12 min read

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu cele mai interesante lansări și campanii.

Doctor Fiterman lansează MINOXICAPIL, un produs împotriva căderii părului

Deteriorarea și căderea părului se numără printre problemele des întâlnite cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații. Din cauza stresului, a regimului alimentar sărac în vitamine, post-partum sau din
cauza dezechilibrelor hormonale, căderea părului se poate accentua și poate deveni îngrijorătoare atunci când depășește 100 fire de păr pe zi. Vestea bună este că Doctor Fiterman a dezvoltat MINOXICAPIL,o gamă pentru sănătatea și fortifierea părului femeilor și bărbaților deopotrivă.

PRIMARK își lansează oferta extinsă în România pe 15 decembrie

Primark, retailerul internațional de modă, a anunțat că primul său magazin din România va fi inaugurat în București, în preajma sărbătorii de Crăciun, mai exact joi, 15 decembrie, de la ora 10.00. Mult-așteptatul magazin emblematic va prezenta tendințele în modă, de la tricotaje confortabile la costume inedite, toate la prețuri convenabile, completate de articole pentru femei, bărbați, copii și articole pentru casă, precum și produse de frumusețe și accesorii la prețuri rezonabile.

Noul magazin Primark din ParkLake București se va întinde pe o suprafață de 3.735 m2 împărțită pe două etaje și va aduce clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile. Inaugurat la timp pentru sezonul de sărbători, va permite clienților să se bucure de cumpărături din gamele extinse de produse de Crăciun la prețuri rezonabile în magazinul Primark din ParkLake, București. De la ținute sclipitoare de petrecere pentru ieșirile de seară în oraș cu prietenii la pulovere festive asortate și ‘FamJams’ pentru întreaga familie, decorațiuni de Crăciun și produse de frumusețe indispensabile, cum ar fi setul Glow Gift și fardurile de ochi de la Primark, clienții vor găsi cu siguranță achizițiile perfecte de Crăciun, indiferent de bugetul de care dispun.

Multe din liniile de îmbrăcăminte prezente la Primark în ParkLake București fac parte din marca tot mai extinsă Primark Cares a retailerului, reprezentativă pentru angajamentul Primark de a crea produse sustenabile pentru buzunarul fiecăruia. Deja aproape 40% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, 

PANDORA LANSEAZĂ UN NOU TALISMAN ÎN EDIȚIE LIMITATĂ PENTRU A SUSȚINE UNICEF ȘI TINERELE VOCI

Pe 20 noiembrie este Ziua Internațională a Drepturilor Copilului. Cu această ocazie, Pandora lansează noul Talisman Pandantiv Dublu Floare, în ediție limitată, ca parte a colaborării de lungă durată cu UNICEF.

Pentru fiecare talisman Pandora UNICEF achiziționat, 59 RON din prețul de achiziție vor fi donați către programele UNICEF din întreaga lume, oferind copiilor șansa la o viață mai bună și ajutând la cultivarea unei lumi în care copiii înfloresc cu speranța unui viitor mai luminos.

Realizat în formă de floare și gravat cu mantra „învață, crește, iubește”, noul talisman pandantiv editie limitată a fost creat pentru a reprezenta cum, chiar și în cele mai defavorizate medii, florile pot crește mari și puternice. Cu timpul, grija și oportunitatea potrivite, toți putem înflori să ajungem la potențialul  nostru. Directorii de creație Pandora, Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, au spus „pentru că sprijinim educația tinerilor, floarea reprezintă ceea ce putem face cu toții pentru a ajuta un copil să înflorească la potențialul său maxim. „Înflorirea” este un cuvânt esențial pentru acest design, acesta fiind inspirat de înflorirea în adversitate”.

La nivel global, 22% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 24 ani nu au un loc de muncă, nu urmează nicio formă de educație sau de formare profesională, dintre care 68% sunt fete și femei tinere. Prin intermediul talismanelor pentru schimbare, Pandora susține programele UNICEF pentru educație, egalitatea de gen, conștientizarea drepturilor, emanciparea personală și implicare civică, și a făcut acest lucru cu mândrie încă din 2019. În mod colectiv, Pandora a sprijinit copiii din întreaga lume pentru a obține educația pe care o merită și accesul la un viitor mai bun, iar la achiziționarea unui talisman UNICEF Pandora, UNICEF va putea, de exemplu, să cumpere 6 ghiozdane, 500 de creioane sau 10 caiete pentru clasă.

Prin intermediul talismanelor ce simbolizează schimbarea, fanii Pandora se pot uni să inspire copiii de pretutindeni să-și urmeze pasiunile și să-și atingă potențialul. Poartă de Ziua Internațională a Drepturilor Copilului talismanele Pandora pentru UNICEF. Astfel îi ajuți pe cei din cadrul UNICEF, iar ei se asigură că fiecare copil nu doar supraviețuiește, ci și înflorește.

Alătură-te conversației și arată-ți sprijinul: #PandoraforUNICEF cu #Charmsforchange

Amalia Enache, noul ambasador HOSPICE Casa Speranței, lansează campania de 20 %

În cel de al treizecilea an, campania prin intermediul căreia companiile pot direcționa până la 20% din impozitul pe venit/profit către cauza HOSPICE, este lansată de Amalia Enache. Aceasta devine ambasador HOSPICE.

“Am fost alături de HOSPICE de fiecare dată când timpul mi-a permis. Sufletește, am fost mereu și dintotdeauna. Nu ai cum să nu rezonezi cu această cauză, inevitabil fiecare dintre noi am avut la un moment dat pe cineva cunoscut care a fost diagnostigat cu boala aceasta căreia încă ne vine greu să îi pronunțăm numele. În calitate de ambasador HOSPICE, îmi iau sarcina ca mesajele și necesitățile organizației, care de fapt sunt ale pacienților, să ajungă mai ușor acolo unde trebuie. Să le transmit, să atrag atenția asupra lor. Voi fi alături de cei care oferă SPERANȚĂ și sper din suflet să devin un vector important în destinele schimbate în bine”, a spus Amalia Enache.

Rita Ora a purtat DIESEL la MTV EMA

Rita Ora, cântăreaţă şi compozitoare de origine britanică, a deschis MTV European Music Awards în calitate de prezentatoare, purtând un Diesel custom look total, compus dintr-un top şi o fustă din mătase în nuanţe de la alb, la roz-pal, ambele având curea. Inspiraţia pentru acest look a venit direct de la cea mai nouă colecţie Diesel, Primăvară-Vară 2023, prezentată pe runway, colecţie concepută de Glenn Martens.  CREDIT FOTO: Courtesy of Diesel

Editura DPH publică o colecție de 16 titluri internaționale dedicate ecologiei și educației mediului

Didactica Publishing House aduce în România o serie de titluri dedicate educației mediului, ecologiei și salvării planetei. Cele 16 titluri însumând 48.000 de cărți ce vor ajunge la copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani. 

2.000 dintre acestea vor fi donate școlilor și grădinițelor, cu obiectivul de a demara proiecte de educație pentru mediu în unitățile de învățământ respective. 

Toate cărțile selectate abordează subiecte despre mediu, ecologie și viața pe planetă, prin povești captivante, pe înțelesul tuturor. Conținutul lor tratează teme majore precum schimbările climatice, influența omului asupra naturii, importanța protejării animalelor pe cale de dispariție în special, dar și a animalelor în general, risipa excesivă de resurse și, prin povești, copiii vor fi conștienți de aceste probleme încă de la o vârstă fragedă. Proiectul este cofinanțat prin programul Europa Creativă.

Radiografia accesului la lectură. Libris și Salvați Copiii duc cărțile mai aproape de 33.116 de elevi

Libris donează pentru al patrulea an consecutiv cărți pentru elevi din toată țara în cadrul proiectului CarteTeca, proiect inițiat de Libris și sprijinit de Salvați Copiii România. 

Peste 11.000 de volume vor deveni disponibile celor 33.116 de copii din cele 53 de unități de învățământ câștigătoare.  În total, în cei patru ani de CarteTeca, valoarea cărților donate de Libris ajunge la peste 658.000 lei.

Radiografia accesului la lectură realizată pe baza celor 460 de înscrieri în concursul CarteTeca arată o realitate îngrijorătoare:

●     117 reprezintă unități de învățământ unde numărul cărților din biblioteca școlară este sub 100 de volume, iar în 98 dintre școlile înscrise în proiect  (21%) nu există bibliotecă.

●     În majoritatea cazurilor unde există, fondul de carte este învechit, având chiar zeci de ani de când nu a mai primit nicio carte nouă.

●      70% dintre aplicanții care au bibliotecă nu au fonduri pentru cărți noi.

Sărbătorile prind culoare și spun povești cu noua colecție OPI Jewel Be Bold

Roșu, verde, negru, auriu sau argintiu, indiferent de preferințe și alegeri, e vremea să-ți scoți arsenalul de bijuterii și să te pregătești pentru petrecerile tale de vacanță. Îndrăznește și optează pentru o petrecere cu stil și opulență made by OPI. Într-o atmosferă festivă, cu elemente decorative de lux, bijuterii supra-dimensionate, totul în acord perfect cu efervescența bulelor de șampanie, OPI dă startul sezonului de Sărbători 2022 și aduce în lumina reflectoarelor colecția Jewel Be Bold. O paletă de tonuri prețioase, ridicate la rang de bijuterie, ce provoacă la cele mai cool mixuri.

Astfel, OPI te îndeamnă să accepți provocarea și să mixezi nuanțele de roșu (Rhinestone Red-y) cu cele de verde smarald (Decked to the Pines) ca să te bucuri de o explozie de auriu (Pop the Baubles) și argintiu roze (Merry & Ice), alături de alte 12 culori în ediție limitată, dar și 3 extra lacuri cu sclipici!

Primul eveniment BULGARI Haute Horlogerie din București a fost sărbătorit de curând la Albini Prass

Atât cunoscătorii de ceasuri și iubitorii brandului Bulgari, cât și jurnaliști și influenceri au fost invitați să descopere mai multe despre arta orologeriei Bulgari, printr-o experiență̆ oferită alături de reprezentanți ai mărcii veniți special de la Roma, printre care Directorul High Jewelry și Haute Horlogerie. Ion Schiau, fondatorul Albini Prassa, a prezentat colecția invitaților printre care s-au numărat Inna, Alina Eremia, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan.

Cele mai sofisticate piese din colecțiile emblematice au fost expuse în interioarele rafinate ale vilei aristocratice din cartierul Dorobanti.

Weddingram.ro, cel mai mare portal de nunți, se lansează oficial în România

Cel mai mare portal de nunți, Weddingram.ro, se lansează oficial în România. Platforma aduce împreună cea mai vastă rețea de furnizori locali potriviți pentru toate bugetele, astfel încât viitorii miri să-și planifice ușor și eficient nunta mult visată.

Prin intermediul acesteia, ei pot obține oferte de preț și informații despre disponibilitatea sau serviciile furnizorilor de nunți din fiecare oraș. Portalul este prezent, momentan, în 12 orașe din România: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Bacău, Galați, Brăila și Craiova și se extinde în continuare. 

Mai multe informații și fotografii sunt anexate, iar mai jos se regăsește și motivația lansării proiectului, în viziunea lui Daniel Ayyoobi, Business Developer @ Weddingram.ro. 

„Credem că România e una dintre țările din Europa de Est în care sectorul de nunți se dezvoltă frumos și repede. Ne dorim ca Weddingram.ro să facă mai ușoară organizarea zilei evenimentului atât de special din viața cuplurilor, ca să se bucure de un început de vis împreună. Cu ajutorul acestei platforme, ne dorim să aducem împreună cei mai numeroși și mai buni furnizori de servicii care activează în nișa nunților din România.”

Related Posts

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…