A List Magazine ∙ June 10, 2022 ∙ 8 min read

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile.

Skechers UNO – Stand on Air devin oglinda personalității tale

Numele Skechers UNO se leagă acum de arta contemporană care exprimă creativitate și comunicare într-un limbaj universal. Fă cunoștință cu Skechers UNO X Emograms.

Simplitatea și claritatea sunt valori pe care le uităm adesea, dar la care ne întoarcem mereu. Uneori ne reinventăm look-ul, dar acele zile sunt de obicei urmate de altele cu ținute obișnuite, simple, testate și de încredere. Acestea sunt favoritele noastre nemuritoare, ținute care funcționează mereu, care pot fi purtate cu orice ocazie, construite pe o bază solidă – încălțămintea perfectă. Iar ea este Skechers Street™ UNO – Stand on Air, care se asortează cu orice și se adaptează la orice.

Skechers UNO conferă stilului tău simplu și mereu elegant încrederea pe care numai un pantof confortabil o poate oferi. Îți asigură comoditatea de care ai nevoie, astfel încât să te poți concentra pe lucrurile cu adevărat importante: creativitate, unicitate și exprimarea personalității tale. De asemenea, te ajută să îți completezi ținuta și să obții look-ul perfect, potrivindu-se oricărui stil.

Povestea ta de vară, cu Pandora

În noua sa colecție, „My Summer Story”, Pandora surprinde esența verii într-un stil efervescent, inspirat de călătorii pline de soare și aventuri la malul mării. Let’s go exploring!

Noile accesorii de la Pandora încapsulează instantanee fermecătoare ale unor peisaje și sunete estivale. Adoptă o stare de spirit radiantă oriunde te afli, cu talismanele Pandora care te duc cu gândul la fructe și păduri tropicale sau simbolizează marea ori deșertul. Le poți integra în piese complexe, care evocă zgomotul oceanului și o plimbare la umbra palmierilor.

Fanele talismanelor Pandora sunt provocate să le mixeze ca suveniruri memorabile pe noile brățări din piele împletită sau popularele brelocuri din argint 925.Fiecare astfel de design vibrant este gândit pentru a spune povestea ta unică în această vară, așadar creează-ți propria versiune a paradisului estival în stilul Pandora, zi de zi.

În plus, noile talismane inspirate de valurile oceanului prezintă detalii vibrante din sticlă de Murano, în timp ce perlele din cultură de apă dulce în combinație cu țesătura albastră reprezintă alegerea supremă în materie de brățări în această vară.

Unele piese ale noii colecții surprind păsările și animalele de la Tropice. Noul talisman Pandora care evocă un cameleon își schimbă culoarea în funcție de temperatură, asemenea reptilei tropicale din care se inspiră, iar talismanul care înfățișează un papagal, creat printr-o tehnică specială de emailare, te cucerește cu un spectru de culori tari, de la turcoaz la violet.

TOMMY HILFIGER a găzduit TOMMY JEANS REFRESH SESSIONS în România și urmărește să continue misiunea de sustenabilitate desfășurată de brand. 
Din dorința de a construi un viitor mai bun și de a oferi consumatorului moda sustenabilă 100% până în 2030, brand-ul își propune ca prin TOMMY JEANS REFRESH SESSIONS  să celebreze și să încurajeze sustenabilitatea, susținând de asemenea creativitatea consumatorului și accesul la informații utile despre reciclare, sustenabilitate și moda circulara pentru a putea lua decizii informate corect in ceea ce priveste achizitiile vestimentare si stilul de viata abordat.

Moroccanoil a lansat prima colecție de colorare a părului

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire cu infuzie de ulei de argan, a lansat prima colecție de colorare a părulului, în cadrul unui eveniment fastuos ce a avut loc în București.

Peste 150 de stiliști care lucrează cu apreciatele produse Moroccanoil, precum și vedete din showbiz, influenceri, beauty editors și jurnaliști au asistat la un show de coafură, plin de culoare,
oferit de invitatul special, Gareth Williams, Moroccanoil Global Color Ambassador.Noua gamă Moroccanoil are la bază tehnologii avansate ce oferă nuanțe vibrante și protejează sănătatea firului de păr. Mixul inedit de ProArginitine și ArganID oferă performanță demonstrată pentru o protecție excepțională în timpul procesului de colorare. Produsele livrează o culoare vibrantă, rezistentă, cu strălucire intensă.

#MyCalvins cu Alice Cavaleru & Vladimir Drăghia

Când te uiți în jurul tău ce vezi?

Când te gândești la viitorul tău, cum ți-l imaginezi?

Sunt întrebări pe care CALVIN KLEIN le-a adresat publicului prin colecția Primăvară – Vară 2022, o colecție care este dedicată oamenilor autentici și comunităților pe care aceștia le formează. Este vorba despre conexiune, emoții simple și reale, pe care toți le experimentăm în felul nostru.

Povestea fiecăruia se contopește în dinamica vieții urbane și este unificată prin stilul CALVIN KLEIN – minimalist, pur & unic prin mesajul individual al fiecărei persoane care poartă produsele brand-ului.

Alice Cavaleru: „Intimitatea e când te simți bine unde și cu cine ești. Fie că ești cu familia, fie că ești cu prietenii foarte apropiați, intimitatea îți dă acel sentiment că nu ai vrea să te afli în alt loc.”

Vladimir Drăghia: „Intimitatea e aria restrânsă în care pot intra doar cei care sunt indispensabili pentru mine. E loc de joacă, de odihnă, de tras sufletul.”.

LiteTouch™- cea mai înaltă tehnologie laser la ora actuală

Cu o tradiție din 2007, clinicile stomatologice iDentity s-au dezvoltat permanent pe baza unei politici de tehnologizare constantă. Astfel, fiecare pacient este tratat de o echipă de specialiști susținuți de tehnologie de ultimă oră. La această infrastructură se alătură liderul mondial în domeniul echipamentelor laser: LiteTouch™, cel mai versatil laser dentar pentru țesuturile dure și moi.

Stomatologia tradițională a fost upgradată la standardele moderne prin realizarea de tratamente mult mai prietenoase cu organismul și mai ușor de suportat de către pacient. Astfel de tratamente sunt posibile grație tehnologiei de ultimă generație a laserului dentar LiteTouch Er:YAG. Laserul LiteTouch este folosit în cadrul tuturor ramurilor stomatologice, de la endodonție, protetică, estetică dentară, parodontologie, ortodonție și până la implantologie, pedodonție și stomatologie restaurativă.

”Clinicile iDentity au fost mereu conectate la tehnologia de ultimă oră. Fiecare robot medical achiziționat este necesar pentru ca pacienții noștri să beneficieze de tratamente stomatologice de calitate și de manopere conform stomatologiei digitale. Pacientul este tratat într-un mediu confortabil, respectăm protocoalele de management al durerii, pe concept minim invaziv sau noninvaziv. Sunt tratamente care nu mai au nevoie deloc de bisturiu sau de implicarea antibioticelor.”, explică Dr. Raluca Pascu, fondator Clinicile iDentity.

LiteTouch™ este un instrument de microchirurgie intuitiv şi uşor de utilizat, care oferă un grad optim de precizie, în combinaţie cu un nivel inegalabil de adaptabilitate şi manevrabilitate. Datorită funcţiilor avansate de ablaţie şi subablaţie şi efectului antibacterian, LiteTouch™ foloseşte energia luminii pentru intervenţii de precizie asupra ţesuturilor dentare şi tratamente chirurgicale minim invazive.

Pacienții care optează pentru tratamente efectuate cu ajutorul laserului LiteTouch uită de frica de dentist și de disconfortul creat de vibrațiile instrumentelor folosite în cazul tratării cariilor, sângerările abundente și durerile din timpul manoperelor chirurgicale, sunetele stridente ale instrumentelor sau de durerea din timpul ședințelor de terapie. Toate acestea sunt de domeniul trecutului! În schimb, pacientii se bucură de tratamente fără durere, fără disconfort, uită de teama de dentist, iar recuperarea este mult accelerată.

LiteTouch™ este un laser stomatologic Er:YAG bazat pe o nouă tehnologie care foloseşte o lungime de undă minim invazivă, puternic absorbită de apă şi hidroxiapatită. De aceea, poate fi utilizat pe ţesuturi dure şi moi cu o eficienţă excepţională, pentru proceduri de ablaţie, secţionare şi decontaminare. LiteTouch™ este sigur şi are efect termic redus asupra ţesuturilor înconjurătoare. Acesta vaporizează ţesuturile din cavitatea bucală printr-un mecanism de microablaţie, conservă integritatea şi vascularizaţia ţesuturilor sănătoase şi are efect antibacterian asupra biofilmului microbian.Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…