Editor Alistmagazine.ro ∙ November 5, 2021 ∙ 4 min read

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările din toate domeniile. Iată ce ne-a atras atenția în această perioadă! 

București Mall – Vitan anunță deschiderea Bebe Tei.  Bebe Tei, brand ce face parte din Grupul Tei, a deschis de curând un nou magazin, în centrul comercial București Mall – Vitan. Noul magazin ocupă o suprafață de peste 1.700 de metri pătrați și are o ofertă variată, cu peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

„Bebe Tei este un brand cunoscut și foarte apreciat, pentru întreaga familie, și suntem siguri că vizitatorii noștri vor fi bucuroși să-l descopere în centrul nostru comercial. Acest magazin ne consolidează parteneriatul de succes pe care îl avem cu Bebe Tei și Farmacia Tei, un grup de companii de retail respectat și iubit de către clienții noștri. Totodată, această deschidere urmează linia strategiei noastre de a întări poziția mall-urilor din portofoliu ca destinații one-stop-shop, unde vizitatorii pot găsi cu ușurință tot ceea ce au nevoie”, a declarat Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de administrație Shopping MallDova.

”Colaborarea noastră cu Anchor Grup a început în 2017, când am deschis Bebe Tei în Plaza România, iar timpul a demonstrat că această alegere a fost una foarte inspirată, din punct de vedere al businessului. Ne bucurăm așadar că am inaugurat ieri Bebe Tei în București Mall – Vitan, o deschidere semnificativă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că magazinul va avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial”, a declarat Irina Ciubotaru, Director General Bebe Tei.

Domeniile Prince Matei anunță lansarea pe piață a recoltei 2016 Prince Matei, un vin tânăr, elegant și cu un potențial remarcabil de dezvoltare. 

 
Prince Matei este un vin roşu, sec, cu o istorie de peste 20 de ani, un produs cu caracteristici unice la fiecare recoltă, obținut din cea mai bună selecție de struguri de la viile bătrâne de peste 40 de ani, de pe parcelele atent alese din Dealu Mare.

2016 se anunță o ediție specială, elegantă, ideal de inclus în colecțiile cunoscătorilor, cu un număr limitat de sticle, și care își va confirma și consolida valoarea și relevanța în anii următori. 


După succesul obținut de Prince Matei eticheta 2013, 90 de puncte Decanter, a venit momentul ca recolta 2016 să-și înceapă drumul spre recunoaștere cu medalia de aur obținută la International Wine Contest Bucharest. Această recoltă este cu atât mai valoroasă pentru că vine după 2014 și 2015, ani în care din cauza condițiilor naturale nu s-a obținut un vin la standardele înalte ale cramei. 

Herbalife subliniază încă o dată importanța consumului de legume și fructe colorate

Ca în fiecare an, Ziua Mondială a Veganismului, care poate nu întâmplător este sărbătorită toamna, pe 1 noiembrie, atrage atenția asupra importanței consumului de legume și fructe colorate, de leguminoase și cereale integrale ca parte a unei alimentații sănătoase.

Conf. univ. dr. Corina Zugravu, medic primar în igiena alimentației și nutriție, membru al Comitetului Consultativ în Nutriție Herbalife subliniază că o astfel de alimentație are numeroase beneficii. „Studiile au arătat într-adevăr aceste beneficii, de la un control mai bun al status-ului ponderal, la un risc mai mic de diabet de tip 2, de hipertensiune arterială sau de boli cardiovasculare. Toate eventualele beneficii au însă nevoie de mult timp pentru a putea fi observate”, este de părere Conf. univ. dr. Corina Zugravu.

#CalvinKlein – Limbajul corpului in stilul tau

Cand vine vorba despre limbajul corpului, oamenii se gandesc adesea la mesaje subliminale, dar de multe ori alegerea unui anumit tip de imbracaminte poate defini pe cineva. Discutam adesea despre a lasa „imbracamintea sa vorbeasca”, dar in acest sezon suntem pe cale sa mai urcam un nivel. Descopera colectia Toamna Iarna 2021 si exprima-ti limbajul corpului cu mai multe stiluri care te definesc. In acest sezon, #MyCalvins inseamna sa arati bine, sa te simti bine si sa trimiti un mesaj: Iti asumi asta.

In centrul stilului tau, anul acesta misiunea #MyCalvins este sa te ajute sa te exprimi autentic, cu fiecare pas si fiecare miscare pe care le faci. Ca increderea in sine sa treaca la urmatorul nivel, abordeaza un mix de pattern-uri si look-uri, si permite ca materialul extrem de confortabil sa aiba un limbaj propriu.

Alege Colectia Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN disponibila in magazinele Calvin Klein din Romania si lasa-ti personalitatea sa vorbeasca cu voce tare!

 

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…