A List Magazine ∙ May 13, 2020 ∙ 8 min read

 

 

Și în această săptămână avem parte de foarte multe noutăți, din toate domeniile. Bitolia Gallery lansează noua colecție ROYAL HOME,  apare și o nouă platformă globală de wellness care oferă acces la cei mai renumiți experți în sănătate și nutriție, ABOUT YOU oferă cea mai mare varietate de măști la preț de producător, iar Meli Melo Paris își redeschide o parte din magazinele stradale.

Noua colecție ROYAL HOME de la Bitolia Gallery

Bitolia Gallery lansează colecție ROYAL HOME, reinterpretând hainele de interior într-o manieră rafinată.  Colecția include piese timeless și trainice, confortabile și în același timp chic, halatele de mătase fluide fiind confecționate în România din tafta profundă, cu detalii din dantelă aurie.

Piesele vestimentare sunt un mijloc de exprimare al personalității fiecăreia dintre noi, iar colecția ROYAL HOME este despre eleganța femeilor, stilul rafinat care rămâne neschimbat chiar și de acasă. Fiecare dintre culorile folosite, de la roșu puternic, alb lăptos, violet magnific, galben solar, portocaliu efervescent sau turcoaz marin, „îmbracă” starea de spirit pe care femeia dorește să o exprime.

Descoperă halatul mătăsos din colecția ROYAL HOME potrivit stilului tău!

121 tribe – noua platformă globală de wellness care oferă acces la cei mai renumiți experți în sănătate și nutriție

Cei care își doresc un stil de viață sănătos și sustenabil vor avea acces, începând cu data de 18 mai, la noua platformă globală de wellness 121 tribe, ce reunește experți de renume mondial în sănătate și nutriție, atleți, bloggeri și ambasadori, care inspiră milioane de oameni să își transforme stilul de viață.

Platforma de wellness 121 tribe a fost dezvoltată și lansată pe piața internațională de fondatorii Mikael Fredholm și Sorina Fredholm.

Primul program disponibil – Unlock your true potential a fost creat de expertul de sănătate de renume internațional Darin Olien, denumit și “vânătorul de superalimente” împreună cu Sorina Fredholm, wellness influencer, health coach și instructor de yoga. Acesta este un program complet de transformare, ce cuprinde informații despre un stil de viață sănătos sub formă de video-uri, articole și podcasturi, dar și planuri alimentare personalizate și rețete gustoase și sănătoase pentru mic-dejun, prânz, cină.

Programul cuprinde și planuri de antrenament formate din exerciții de fitness și sesiuni video de yoga ghidate de Sorina Fredholm. Este interactiv și ușor de utilizat, iar experții sunt alături de utilizatori la fiecare pas, pentru a îi ghida și motiva.

 

Peste 4 milioane de măști textile, de la modele simple până la modele semnate de designeri – ABOUT YOU oferă cea mai mare varietate de măști la preț de producător

Odată cu lansarea noii sale categorii, „Măști de pânză”, retailerul online de modă oferă cea mai mare și mai variată gamă de măști din Europa.

Așadar, ABOUT YOU va pune la dispoziție clienților un stoc inițial de aproximativ 200.000 de măști marți, 12 mai 2020. Stocul magazinului va fi actualizat permanent, urmând ca în câteva săptămâni să ajungă la peste patru milioane de măști.

Deși una dintre măsurile importante de prevenire a infectării cu COVID-19 este purtarea unei măști de protecție, de la izbucnirea pandemiei pe glob, stocurile pentru măștile de față – medicale sau textile – au fost limitate și sunt adesea vândute sau scoase la licitație online la prețuri supraevaluate. Pentru a oferi clienților măști textile la prețuri accesibile, ABOUT YOU lansează în magazinul său online o categorie dedicată măștilor, într-o gamă largă de modele. Acestea sunt produse atât sub brandurile proprii ABOUT YOU și EDITED, cât și de brandurile partenere și sunt vândute la costul de producție, fără nici un adaos comercial. Această decizie a fost luată în urma discuțiilor cu partenerii și furnizorii proprii.

Începând de marți, 12 mai 2020, ABOUT YOU pune la dispoziția clienților o gamă largă de aproximativ 200.000 de măști de față la preț de producător, începând de la 7,99 lei bucata. Pentru a preveni cumpărăturile abuzive, retailerul online a asigurat o aprovizionare pe termen lung. Peste patru milioane de măști vor fi disponibile în următoarele săptămâni.

Lumina ideală atunci când lucrezi de acasă

În perioada aceasta, lucratul de acasă a fost o provocare pentru mulți dintre noi. Fie că ai sau nu experiența lucrului remote, nu este o noutate faptul că poate fi dificil să rămâi productiv, să îți menții programul obișnuit sau un echilibru între viața profesională și cea personală. Trebuie să-ți organizezi toate activitățile zilnice în interiorul casei tale, iar utilizarea luminii la potențialul său maxim poate fi cheia pentru o zi perfectă. Iluminatul necorespunzător îți poate reduce nivelul de energie, poate afecta vederea, dar și capacitatea de a lucra eficient.

De la rutine de lumină care îți acompaniază activitățile cotidiene, până la setări personalizate de culoare și intensitate în orice moment, iluminatul inteligent Philips Hue oferă o gamă variată de funcții ce te vor ajuta să faci tranziția către noul mod de lucru.

Iluminatul joacă un rol esențial în transformarea unei locuințe în ceea ce numim „acasă”. Pe lângă faptul că determină felul în care percepem designul și dimensiunile unei încăperi, acesta influențează atmosfera, funcționalitatea spațiului și, desigur, starea noastră de spirit. Un echilibru între nuanțele și intensitatea luminilor din casă poate face minuni.

 

ZayLLa, noua muză digitală din România

Laura Lazăr ne face cunoștință cu ZayLLa, noua muză digitală, care va prezenta de acum înainte creațiile designer-ului făcute în atelierul ei din București. Este cunoscut faptul că zona de fashion a adus mereu elemente fantastice, de poveste și avangardiste în viața pasionaților de modă. Într-o perioadă în care inovația și online-ul își fac simțită prezența în toate domeniile, zona de fashion, unde creativitatea este la ea acasă vine cu o nouă abordare și în online – muza digitală.

„Începând de azi vă facem cunoștință cu ZayLLa, muza noastră, care va purta creațiile noastre. ZayLLa întruchipează spiritul #RockAndRoyal pe care noi îl iubim și care este deja de câtiva ani în ADN-ul creațiilor noastre. Suntem foarte încântați de rezultat, mai ales că suntem o întreagă echipă care a dedicat mult timp la crearea ei”, a declarat Laura Lazăr, designer de modă.

Dacă vreți să o cunoașteți pe ZayLLa, muza #RockAndRoyal, o puteți găsi deja în social media, pe Instagram, Facebook si pe https://lauralazar.com/.

Redeschidere magazine stradale Meli Melo Paris, 15 mai.

Meli Melo Paris anunță redeschiderea magazinelor stradale, respectând toate măsurile care se vor impune, începând cu data de 15 mai, în 4 locatii: București, Piața Romană: Str. Mihai Eminescu, nr. 17, sector 1, București, Piața Dorobanți, nr. 5, sector 1, Timișoara, Str. Piața Victoriei, nr. 2, parter, Pitești, str. Victoriei, nr. 10.

Programul de funcționare al acestora va fi 10:00 – 20:00, de luni până duminică, eventualele modificări urmând să fie anunțate pe parcurs. În contextul actual, respectarea măsurilor de igienă este prioritară, deasemenea sănătatea și siguranța clienților și angajaților din magazinele Meli Melo – Paris.

Lansare de carte- Glasvand este un scâncet înțepător al unei femei care își neagă felul de a fi.

35 de ore din viața Oanei, o corporatistă în poziție de conducere, aflată în negare de sine și care îți urlă frustrările printr-un mix comportamental format din autoflagelare și furie reprimată, lipsă de răbdare cu cei dragi și diplomație ipocrită față de străini. Deși extrem de frustrată de limitele profesionale, Oana își vinde zilnic motive pentru a continua acest mod de viață, neavând curajul de a face pasul mental prin care să iasă din clinci, așa încât alege să rămână în acest șah cu ea însăși.

Sub aparenta-i superficialitate se ascunde un suflet doritor de apreciere și de expunere, dar și speriat de judecata celor mulți. Este un om care a învățat sa fie în control și căruia nu îi este deloc la îndemână vulnerabilizarea. Cu toate acestea, momentele de conștientizare profundă o fac să spere că, dacă nu va avea ea curajul să se desprindă, măcar viața să o forțeze să facă un pas înspre ea însăși, spre cea care știe că poate să devină.

Este o carte care se citește în câteva ore, dar acționează ca o pastilă cu eliberare prelungită – își produce efecte în timp.

Cartea poate fi comandată online de pe website-ul propriu alături de accesoriile constând într-un set de semne de carte speciale și printuri canvas de dimensiuni variabile cu fotografia de pe copertă. De asemenea, cartea este disponibilă la librăriile partenere: Carturești, Libris.ro, Librarie.net, LibrariaDelfin.ro, goodreads.com, Books Express, precum și de pe eMAG.ro.

Related Posts

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…

Tentacule de caracatiță cu cartofi copți. Rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Chef Adi Hădean ne propune o rețetă de vară, specială pentru iubitorii de fructe de mare. Pentru caracatiță: …

Simone Ashley (Bridgerton): „Kate își adoră căsnicia, îl adoră pe Anthony și este încântată de experiența vieții petrecute alături de el.‟

Netflix a lansat astăzi cea de-a doua parte din sezonul III din Bridgerton, iar lucrurile sunt acum mai…

Fiecare membru al formației Beatles va avea propriul său film biografic

The Beatles vor avea parte nu de unul, ci de patru filme biografice, câte unul dedicat fiecărui memebru…

Elton John își expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra

Elton John își va expune impresionanta colecție de fotografii la muzeul Victoria & Albert din Londra. Peste 300…

La Campionat ținem cu ele! Avon și Asociația Anais oferă butoane de panică femeilor vulnerabile, în perioada EURO 2024

Avon România, în colaborare cu Asociația Anais, organizație dedicată promovării și apărării drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor, lansează…