A List Magazine ∙ December 4, 2019 ∙ 2 min read

Alex Velea și MIRA s-au hotărât să formeze un cuplu pe scenă și lansează prima lor piesa împreună, intitulată „Cădere în gol”, o melodie sensibilă însoțită de un videoclip în care cei doi sunt protagoniști unei povești de dragoste în care măștile nu își au rostul.

Sper din suflet ca mesajul acestei piese să ajungă la inimile fanilor și la toți cei care au trăit o poveste de dragoste. «Cădere în gol» este un single la care am muncit foarte mult timp și în care am foarte multă încredere. Mă bucur că am colaborat pe această piesă cu MIRA, un artist care are o voce remarcabilă și o energie uimitoare”, declară Alex Velea.

Sunt foarte fericită de această colaborare. De când eram micuță eram mare fană Alex Velea și nu mi-am imaginat vreodată că o să cânt împreună cu el pe aceeași piesă, dar iată că vorba aceea cu visele care devin realitate, este foarte adevărată. Când Alex mi-a prezentat piesa am știut că vreau să o cânt fiindcă mă regăsesc foarte tare în ea. Cred mult în puterea dragostei, iar piesa asta vorbește despre cât de puternică este iubirea”, spune MIRA.

Timbrul sau special și abilitățile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă și felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiti artiști din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Când noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” și „Din vina ta”. În urmă cu o lună, artistul a lansat „Neatent”, single care a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube.

MIRA și-a făcut apariția în lumea muzicii în 2012, alături de DJ Marc Ryan și tot în același an a participat la „Vocea României”, în echipa lui Marius Moga. Single-uri precum „Dragostea nu se stinge”, „Bella” sau „Fete din Balcani” sunt doar câteva dintre proiectele care au consacrat-o ca artista. De-a lungul timpului, MIRA a lansat piese precum “Vina”, continuarea hitului “Uit de tine” care a adunat peste 24 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a clasat în topul chart-urilor muzicale mai multe săptămâni la rând. A urmat apoi colaborarea cu Vescan pentru „Ce-o fi, o fi”, „Cum de te lasă”,  „Maldita noche”, dar și „Străzile din București” (împreună cu Florian Rus), hit ce este în prezent printre cele mai iubite și difuzate piese la radiourile din țară.

 

Related Posts

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe pentru un onorariu record

În sfârșit, soarele răsare și pe strada lui Johnny Depp (59 de ani). După câțiva ani în care…

Proprietarul brandului Ray-Ban, Leonardo Del Vecchio, a murit la vârsta de 87 de ani

Leonardo Del Vecchio, proprietarul brandurilor de acccesorii Ray-Ban și Oakley,  a murit la vârsta de 87 de ani,…

8 filme și seriale care se simt ca o vacanță de vară

Zile de vară, soare, sentimentul că toate problemele au rămas în urmă, relaxare la plajă sau într-un loc…

Cel de-al doilea episod #GataDeBusiness, cu Andreea Esca, este aici! 

Andreea Esca este din nou pregătită să îți spună o poveste. De data aceasta, o poveste reală despre…

Harry Styles lansează o colecție de haine alături de Gucci

Harry Styles, unul dintre cei mai de succes cântăreți la ora actuală, lansează o colecție de haine alături…

Cum arată cea mai recentă achiziție imobiliară făcută de Nicole Kidman în Sydney

Australianca Nicole Kidman (55 de ani) își extinde de la an la an portofoliul imobiliar din Sydney. Actrița…

Lectura de vacanță – Ce cărți citesc vedetele?

Timpul trece altfel în vacanță. Frumusețea după-amiezelor leneșe de vară nu este întrecută decât de timpul petrecut citind…

Casa noastră/ Utama câștigă Trofeul Transilvania la cea de-a 21-a ediție TIFF

Câștigătorii celei de-a 21-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania au fost aplaudați sâmbătă seară, pe 25…

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…