Monica Cismaru ∙ September 21, 2022 ∙ 2 min read

Adam Levine (43 de ani), solistul trupei Maroon 5, se află în centrul unui scandal izbucnit zilele acestea după ce un model pretinde că ar fi avut o aventură cu rockerul.

Sumner Stroh este femeia care pretinde că Adam Levine i-ar fi făcut avansuri prin intermediul mesajelor de pe Instagram și chiar i-ar fi spus că vrea să-și boteze viitorul copil cu numele ei. Adam Levine este căsătorit din 2014 cu modelul Victoria’s Secret, Behati Prinsloo (34 de ani), cu care are două fiice, Dusty Rose (5 ani) și Gio Grace (4 ani).

adam levine behati prinsloo
Adam Levine și Behati Prinsloo

Behati Prinsloo a anunțat recent că așteaptă cel de-al treilea copil. Soțul ei a reacționat imediat după ce modelul Sumner Stroh a făcut publice mesajele schimbate între ei și și-a cerut scuze public față de soția lui și a menționat că regretă amarnic gesturile sale, fără să recunoască, însă, ca ar fi avut vreo relație cu Sumner în afară de flirtul online. ”Nu am avut o aventură, în niciun caz, dar am depășit limita într-o perioadă regretabilă din viața mea. S-au spus multe lucruri despre mine și vreau să lămuresc situația. Am avut o scăpare când am flirtat cu o altă femeie, în afară de soția mea.

sumner stroh
Sumner Stroh

Soția și familia mea sunt tot ceea ce contează pentru mine. Am fost prost și naiv să-mi asum riscul de a pierde singurele lucruri care sunt importante pentru mine, a fost cea mai mare greșeală pe care puteam s-o fac. N-o s-o mai repet. Îmi asum întreaga responsabilitate. O să depășim acest lucru împreună”, a transmis Levine pe Instagram.

adam levine behati prinsloo
Adam Levine și Behati Prinsloo

Sumner Stroh a mai povestit că relația dintre ea și Levine a avut loc anul trecut, când tocmai ea absolvise colegiul și că a continuat timp de un an. După acuzațiile emise de Stroh, și alte femei au pretins că Adam Levine le-a făcut avansuri online, printre care și instructoarea lui de yoga, Alanna Zabel.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…