A List Magazine ∙ March 30, 2020 ∙ 2 min read

Fiecare dintre noi poate susține un business local în aceste zile tulburi pentru România și întreaga lume. Foarte multe restaurante, patiserii și cofetării livrează zilnic un meniu variat, chiar la tine acasă.

Cherhanaua Ancora livrează gratuit în București, între orele 12.00-20.00, gustări reci și calde dintre cele mai variate: de la salată de icre, zacuscă de casă cu sturion sau salată de vinete, la hamsii și guvizi din Marea Neagră, midii, saramură de somon sau crap. Detalii aici!

Tort de bezea livrează la tine acasă și vine cu un voucher-cadou. Un desert făcut cu dragoste va face fericit pe oricine. Așadar, poți să faci o bucurie atât ție cât și celor dragi- le poți trimite acasă, direct la ușă, un tort de bezea, pentru a le îndulci zilele. În această perioadă, Tort de bezea livrează și mini bezele, tort de bezea la borcan, dar și torturi de 500 de grame, ideale de savurat în 2 -3 persoane. Mai mult, la un produs pe care îl poți cumpăra acum poți primi un voucher care poate fi folosit oricând, începând din luna mai, când sperăm cu toții că o să trecem peste perioada de criză. Voucherul este valabil pentru orice produs Tort de Bezea și îți oferă un discount de 15% la comandă. Suma totală comandată – 100 de lei – 15% discount.  #savesmallbusinesses #staypositive & #washyourhands

La Pescaderia by Alioli

Dacă ți s-a făcut dor de mare, soare și te gândești la cât de bună ar fi acum o vacanță, poți să pui mâna pe telefon și să comanzi preparate cu pește și fructe de mare livrate de restaurantul La Pescaderia by Alioli. Îți vor răsfața simțurile și îți vor alina dorul de vacanță. Mai multe detalii aici!

Nicolai to goare un nou slogan zilele acestea: Voi stați acasă, gătim noi pentru voi. Meniul a rămas același, comenzile se fac și telefonic, iar livrarea o face Uber Eats sau puteți chiar voi să mergeți la restaurant. Livrarea se face printr-un spațiu special amenajat pentru protecția împotriva Coronavirus.

Juiceit: MIX and MATCH 6 or more of your favourite juices!💚 Alimentația este foarte importantă în această perioadă pentru organism. Imaginează-ți așadar o explozie de vitamine, minerale și antioxidanți, combinate în elixiruri absolut delicioase, benefice pentru întregul organism și responsabile de un tonus bun și energie. Le poți gusta acum în patru variante diferite ca ingrediente și gust, dar păstrând aceleași beneficii pentru organismul tău. Fiecare dintre sucuri este pregatit zilnic, din fructe si legume proaspete. 100% natural #pursisimplufructesilegume.

Related Posts

Russell Crowe va juca în remake-ul ”Exorcistul”

Filmul clasic de groază Exorcistul, lansat în 1973, are parte de un remake, ce va aparea în cinematografe…

Andrei Bănuță: „Pentru mine contează ce spun și ce simt atunci când cânt”

Melodiile lui se transformă instantaneu în hituri, ba chiar devin virale pe TikTok. Iar versurile și vocea lui…

Tartă cu lămâie și busuioc. Rețetă recomandată de Adrian Hădean

Această tartă cu lămâie și busuioc este alegerea perfectă pentru zilele de primăvară. Gustul curajos al lămâilor este…

Ce aduce nou Gala Premiilor Gopo 2024. Cine sunt vedetele așteptate pe covorul roșu luni, 29 aprilie

Gala Premiilor Gopo, cel mai important eveniment dedicat cinematografiei din România, se întoarce la cea de-a 18-a ediție…

A apărut primul ceas parfumat din lume

Cum ar fi să porți o bijuterie cu utilitate și parfumată? Culmea cochetăriei! Vacheron Constantin lansează un item…

Călătorii în adâncul sufletului – EMAA și noul său album – ,,f r a t e l e. a b i s”

EMAA prezintă “f r a t e l e. a b i s” – un album ca o…

Coffee Time! Interviu cu Cezara Carteș

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! KIKO MILANO a deschis primul…

Arta în mâinile tale – un proiect despre arhitectură, tehnologie și oameni

La lansarea noii serii Motorola Edge 50, am avut ocazia să stau de vorbă cu fotograful Alex Gâlmeanu…

The Fall Guy, filmul în care joacă pentru prima dată împreună Ryan Gosling și Emily Blunt

După ce la Premiile Oscar de anul acesta Ryan Gosling și Emily Blunt au fost concurenți, în filme…