Bianca Sterie ∙ December 18, 2020 ∙ 4 min read

Ești în căutarea unui titlu nou pentru finalul anului? Ei bine, dacă ți-a plăcut jocul pe care Nicole Kidman și Hugh Grant l-au propus în The Undoing și dacă îți dorești un serial cu la fel de mult suspans, un thriller intens și plin de mister, aruncă o privire pe propunerile de mai jos și dă startul unei noi sesiuni de bingeing!

The Night Of

Un thriller foarte bine realizat, The Night Of este o miniserie care analizează complexitatea unui caz de crimă din New York. Povestea îl are în prim-plan pe Naz (Riz Ahmed), un tânăr student care se trezește lângă fata alături de care și-a petrecut noaptea doar pentru a descoperi că aceasta a fost ucisă cu brutalitate. Toate indiciile îl incriminează pe el, dar Naz nu își amintește absolut deloc ce s-a întâmplat, așa că ajunge în spatele gratiilor. Serialul este disponibil pe HBO GO. 

The Flight Attendant

Un mystery presărat cu mult umor, datorat în special interpretării lui Kaley Cuoco, The Flight Attendant explorează aventura unei însoțitoare de bord, Cassie Bowden, care se trezește într-o dimineață lângă cadavrul bărbatului cu care și-a petrecut seara într-un hotel de lux din Bangkok, fără să își amintească ce s-a întâmplat. A fost o crimă, a fost ea de vină? Speriată de moarte, dar hotărâtă să ascundă toată povestea, revine la muncă ca și când lucrurile ar fi în regulă, însă ajunge să fie luată în vizorul agenților F.B.I. Presată de timp și de complicațiile generate de această situație, Cassie este nevoită să pornească într-o cursă nebună pentru a afla adevărul despre misterioasa noapte în care un milionar a murit în pat cu ea. Primele episoade sunt disponibile pe HBO GO.

Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon și Kerry Washington sunt protagonistele acestei miniserii inspirate de bestsellerul omonim al lui Celeste Ng, două femei ale căror destine ajung să se intersecteze într-un mod foarte interesant. Pe de o parte, este Elena Richardson (Witherspoon), mama perfectă, soția devotată, femeia care poate să le facă pe toate, să organizeze tot felul de evenimente sociale, să fie prezentă peste tot. La polul opus, Mia Warren (Kerry Washington) este o artistă misterioasă, o nomadă care, alături de fiica ei, singura sa familie, călătorește dintr-un loc în altul, fugind de un trecut dureros. Interacțiunea celor două dă naștere unor tensiuni și provocări neașteptate. În scurt timp, măștile încep să cadă, iar secretele ies la iveală. Serialul este disponibil pe Amazon Prime.

Unbelievable

O dramă inspirată din fapte reale, Unbelievable este povestea lui Marie Adler (Kaitlyn Dever), o tânără care ajunge să fie acuzată că a mințit atunci când a spus că a fost violată. Cazul ei ajunge să fie anchetat de două femei-detectiv, care investighează o serie de agresiuni similare. Serialul este disponibil pe Netflix. 

How to Get Away With Murder

Actrița Viola Davis ne oferă o prestație de excepție în rolul lui Annalise Keating, o reputată avocată și profesoară universitară, cunoscută pentru metodele sale de apărare mai puțin obișnuite. Aceasta recrutează un grup de studenți care să o ajute la cazurile sale tot mai complicate și mai… periculoase, inclusiv o crimă foarte încurcată. Serialul este disponibil pe Netflix. 

Sharp Objects

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects spune povestea Camillei Preaker, jurnalistă la ziarul St. Louis Chronicle, care este trimisă în orașul său natal, Wind Gap, pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu reîntoarcerea aici, în casa mamei sale, Camille rememorează copilăria traumatizantă și comportamentele autodistructive care i-au marcat viața, în timp ce investighează cazul despre care trebuie să scrie. Serialul este disponibil pe HBO GO.

Big Little Lies

Un incident în urma căruia un om moare. O viață aparent perfectă care maschează abuzul. Și trei femei – Madeline (Reese Witherspoon), Celeste (Nicole Kidman) și Jane (Shailene Woodley) – ale căror vieți ajung să se intersecteze într-un mod foarte interesant. Big Little Lies este inspirat de romanul omonim semnat de Liane Moriarty și este disponibil pe HBO GO.

Foto: HBO, Netflix

Related Posts

Dr Constantin Stan ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică

Dr Constantin Stan, fondatorul grupului de clinici Cronos Med, ne aduce noutățile sezonului în medicina estetică, ne spune…

Alex Calangiu, actor: ”Îmi luasem cu totul gândul de a mai face vreodată film”

Alex Calangiu interpretează rolul principal în filmul ”Libertate”, regizat de Tudor Giurgiu, și este actor la Teatrul Național…

Bucură-te de experiențe de neprețuit cu Mastercard și BRD

Evenimente culturale unice, comori arhitecturale ascunse, restaurante renumite și destinații inedite de vacanță sunt experiențe de neprețuit care…

Penélope Cruz va fi protagonista noii ecranizări a unui roman semnat de Elena Ferrante- I giorni dell’abbandono

I giorni dell’abbandono – The Days of Abandonment, romanul semnat de Elena Ferrante, este noua carte a celebrei…

Ioana Gorgăneanu (Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard): „Consumatorii sunt mai determinați să trăiască în prezent”

În calitate de lider de echipă, Ioana Gorgăneanu, Vice President, Head of Marketing & Communication Southeast, Mastercard, are…

Alist At Sea – Jurnal de vacanță, Ziua II – Valencia

Să-ți începi dimineața privind marea albastră, cu liniștea și nemărginirea ei pare ceva de vis. Dar visul devine…

Visezi la un somn perfect? Iată cum ar trebui să arate rutina de seară și de odihnă

La fel de important ca rutina de seară e patul în care ne odihnim noaptea. O rutină de…

Kylie Minogue, despre statutul de femeie singură și despre ce înseamnă să fii sexy la 50+ ani

Kylie Minogue, vedeta australiană în vârstă de 55 de ani, spune că s-a săturat ca lumea s-o chestioneze…

Descoperă eleganța diamantelor din colecția Pure Diamonds by TEILOR, iar Mastercard îți răsplătește alegerile premium!

Povestea TEILOR a început în urmă cu 25 de ani, pe strada cu același nume. Astăzi, bijuteriile TEILOR…

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…