Bianca Sterie ∙ December 18, 2020 ∙ 4 min read

Ești în căutarea unui titlu nou pentru finalul anului? Ei bine, dacă ți-a plăcut jocul pe care Nicole Kidman și Hugh Grant l-au propus în The Undoing și dacă îți dorești un serial cu la fel de mult suspans, un thriller intens și plin de mister, aruncă o privire pe propunerile de mai jos și dă startul unei noi sesiuni de bingeing!

The Night Of

Un thriller foarte bine realizat, The Night Of este o miniserie care analizează complexitatea unui caz de crimă din New York. Povestea îl are în prim-plan pe Naz (Riz Ahmed), un tânăr student care se trezește lângă fata alături de care și-a petrecut noaptea doar pentru a descoperi că aceasta a fost ucisă cu brutalitate. Toate indiciile îl incriminează pe el, dar Naz nu își amintește absolut deloc ce s-a întâmplat, așa că ajunge în spatele gratiilor. Serialul este disponibil pe HBO GO. 

The Flight Attendant

Un mystery presărat cu mult umor, datorat în special interpretării lui Kaley Cuoco, The Flight Attendant explorează aventura unei însoțitoare de bord, Cassie Bowden, care se trezește într-o dimineață lângă cadavrul bărbatului cu care și-a petrecut seara într-un hotel de lux din Bangkok, fără să își amintească ce s-a întâmplat. A fost o crimă, a fost ea de vină? Speriată de moarte, dar hotărâtă să ascundă toată povestea, revine la muncă ca și când lucrurile ar fi în regulă, însă ajunge să fie luată în vizorul agenților F.B.I. Presată de timp și de complicațiile generate de această situație, Cassie este nevoită să pornească într-o cursă nebună pentru a afla adevărul despre misterioasa noapte în care un milionar a murit în pat cu ea. Primele episoade sunt disponibile pe HBO GO.

Little Fires Everywhere

Reese Witherspoon și Kerry Washington sunt protagonistele acestei miniserii inspirate de bestsellerul omonim al lui Celeste Ng, două femei ale căror destine ajung să se intersecteze într-un mod foarte interesant. Pe de o parte, este Elena Richardson (Witherspoon), mama perfectă, soția devotată, femeia care poate să le facă pe toate, să organizeze tot felul de evenimente sociale, să fie prezentă peste tot. La polul opus, Mia Warren (Kerry Washington) este o artistă misterioasă, o nomadă care, alături de fiica ei, singura sa familie, călătorește dintr-un loc în altul, fugind de un trecut dureros. Interacțiunea celor două dă naștere unor tensiuni și provocări neașteptate. În scurt timp, măștile încep să cadă, iar secretele ies la iveală. Serialul este disponibil pe Amazon Prime.

Unbelievable

O dramă inspirată din fapte reale, Unbelievable este povestea lui Marie Adler (Kaitlyn Dever), o tânără care ajunge să fie acuzată că a mințit atunci când a spus că a fost violată. Cazul ei ajunge să fie anchetat de două femei-detectiv, care investighează o serie de agresiuni similare. Serialul este disponibil pe Netflix. 

How to Get Away With Murder

Actrița Viola Davis ne oferă o prestație de excepție în rolul lui Annalise Keating, o reputată avocată și profesoară universitară, cunoscută pentru metodele sale de apărare mai puțin obișnuite. Aceasta recrutează un grup de studenți care să o ajute la cazurile sale tot mai complicate și mai… periculoase, inclusiv o crimă foarte încurcată. Serialul este disponibil pe Netflix. 

Sharp Objects

Bazată pe primul roman al lui Gillian Flynn (producător executiv al serialului), miniseria HBO Sharp Objects spune povestea Camillei Preaker, jurnalistă la ziarul St. Louis Chronicle, care este trimisă în orașul său natal, Wind Gap, pentru a scrie despre disparițiile suspecte a două fetițe. Odată cu reîntoarcerea aici, în casa mamei sale, Camille rememorează copilăria traumatizantă și comportamentele autodistructive care i-au marcat viața, în timp ce investighează cazul despre care trebuie să scrie. Serialul este disponibil pe HBO GO.

Big Little Lies

Un incident în urma căruia un om moare. O viață aparent perfectă care maschează abuzul. Și trei femei – Madeline (Reese Witherspoon), Celeste (Nicole Kidman) și Jane (Shailene Woodley) – ale căror vieți ajung să se intersecteze într-un mod foarte interesant. Big Little Lies este inspirat de romanul omonim semnat de Liane Moriarty și este disponibil pe HBO GO.

Foto: HBO, Netflix

Related Posts

Anca Dinicu a fost în cel mai tare Teambuilding

A ajuns actriță din întâmplare, dar pune tot sufletul și toată dăruirea în rolurile sale. Anca Dinicu își…

Pamela Anderson își lansează cartea de memorii, intitulată ”Love, Pamela”

Pamela Anderson (55 de ani) își lansează cartea de memorii ”Love, Pamela”, în care își va prezenta povestea…

Actrița Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru…

8 motive să mergi în vacanță în Ras Al Khaimah, perla Emiratelor Arabe Unite

Octombrie este o lună cât se poate de potrivită pentru o vacanță care să ne  încarce bateriile și…

Probleme în paradis pentru Gisele Bündchen și Tom Brady. Cuplul de aur divorțează

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre…

Adevăruri și mituri despre proteine

Dacă și tu te numeri printre persoanele care au crezut până acum că dacă mănânci toată carnea din…

Delice Waffle: de la desertul din familie la franciză

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert…

Cum ne ajută detoxifierea să avem un sistem imunitar mai bun, în sezonul rece

Un regim de detoxifiere poate fi urmat și la începutul toamnei, deoarece ne ajută să avem un sistem…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 10-a zi

Jurnal de bord: Roma, ultima zi din croazieră Mulțumesc! Și înapoi, la treabă Roma, ultima zi din croazieră…

Duelul fotografiilor: Familia regală britanică vs Meghan și Harry

La nici două zile după ce familia regală britanică- Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla, Prințul de…