Bianca Sterie ∙ November 30, 2019 ∙ 4 min read

Ce ne aşteaptă luna aceasta la cinema? Filme de aventură, comedii, documentare şi cel mai aşteptat titlu al iernii – The Rise Skywalker, pelicula care încheie saga Star Wars.

Descoperă mai jos toate premierele din decembrie.

Jumanji: The Next Level – Premiera: 6 decembrie

În Welcome to the Jungle, lansat în urmă cu doi ani, am făcut cunoștință cu patru adolescenți care, pe nesimțite, ajung să fie teleportați în lumea unui joc video pe care îl testau împreună și să intre într-o cursă extrem de periculoasă, de care depind viețile lor. The Next Level le aduce o provocare nouă celor patru prieteni, care ajung acum pe un teritoriu necunoscut, înfruntând deșerturi aride și munți acoperiți de zăpadă pentru a termina cu bine o misiune aproape mortală.

Menocchio – Premiera: 6 decembrie

O dramă istorică în regia lui Alberto Fasulo, pelicula urmăreşte povestea unui personaj controversat, Menocchio, un simplu morar care este acuzat de erezie în momentul în care îndrăzneşte să spună un lucru de neacceptat: că omul de rând este egal cu nobilimea şi cu Papa.

Timebox – Premiera: 6 decembrie

În regia Norei Agapi, filmul spune povestea documentaristului Ioan Matei Agapi, acum de 83 de ani, care a filmat viața orașului Iași de-a lungul a 40 de ani. Au rezultat 21.000 metri de peliculă, adică 35 de ore de material filmat între anii 1960 și 1990, colecție ce reprezintă acum cea mai mare arhivă personală din România filmată pe peliculă. Filmările cuprind imagini cu întâlnirile de partid și petrecerile interne, imagini necunoscute până acum cu Ceaușescu și Ion Iliescu, dar și multe imagini cu familia Agapi.

Systemsprenger – Premiera: 6 decembrie

Un film pe care l-am văzut și l-am aplaudat anul acesta la Transilvania International Film Festival (TIFF), unde a și câștigat Premiul Publicului, Systemsprenger, în regia Norei Fingscheidt, este o poveste tulburătoare despre lupta unei fetițe de 9 ani, Benni (Helena Zengel) de a-și recâștiga locul în familie, dar și încercările disperate ale sistemului de asistență socială de a o salva pe mica eroină, considerată o adevarată problemă, de monștrii din mintea ei psihotică atunci când mama o abandonează pentru a-și proteja ceilalți copii.

The Good Liar – Premiera: 13 decembrie

În The Good Liar, Ian McKellen şi Helen Mirren încep un joc de care pe care, cu mize foarte, foarte mari. El este Roy Courtnay, un escroc capabil de orice înşelătorie. Iar ea este Betty McLeish, o văduvă care tocmai a moştenit o avere de milioane de dolari, avere pe care vicleanul Roy încearcă să pună mâna… cu orice preţ.

Le jeune Ahmed – Premiera: 13 decembrie

În regia fraţilor Jean-Pierre şi Luc Dardenne, Le jeune Ahmed spune povestea unui puşti belgian a cărui viaţă se schimbă radical după ce citeşte Coranul şi începe să aibă perspective extremiste asupra felului în care ar trebui să se întâmple lucrurile. În cele din urmă, el devine obsedat de ideea de a-şi ucide profesoara de limba arabă.

Arctic Justice – Premiera: 13 decembrie

Cea mai simpatică animaţie a lunii documentează aventura unui grup de animăluţe polare care se aliază pentru a salva Arcticul de un personaj malefic.

Gorillaz: Reject False Icons – Premiera: 16 decembrie

Dacă vă număraţi printre fanii trupei britanice Gorillaz, nu trebuie să rataţi acest documentar care explorează minuţios trei ani din viaţa bandului, un turneu mondial şi procesul de creaţie al acesteia.

Star Wars: The Rise of Skywalker – Premiera: 20 decembrie

Ce va face Rey (Daisy Ridley) cu toată puterea de care este din ce în ce mai conștientă? Și cum va arăta confruntarea finală dintre ea și Kylo Ren (Adam Driver), Liderul Suprem al Primului Ordin? Star Wars: The Rise of Skywalker promite să răspundă la aceste întrebări, dar și să exploreze aventura ultimilor supraviețuitori ai Rezistenței, care încearcă acum să învingă pentru totdeauna forța militară a Primului Ordin. În regia lui J. J. Abrams, pelicula încheie saga Skywalker, trilogia trilogiilor, pe care George Lucas a început-o în 1977 și pe care a transformat-o în una dintre cele mai populare francize din toate timpurile.

Spies in Disguise – Premiera: 27 decembrie

Will Smith şi Tom Holland sunt vocile personajelor din Spies in Disguise, o animaţie cu multă acţiune, suspans şi… o echipă de spioni formată dintr-un agent şi un om de ştiinţă.

Foto: outnow.ch

Related Posts

Emma Watson, noua muză Prada pentru parfumul Paradoxe

Emma Watson (32 de ani) este noua imagine a parfumului Prada- Paradoxe, iar pentru pentru campanie, actrița a…

6 cărți captivante, scrise de celebrități

Celebritățile din industria divertismentului au dovedit că au ceva de spus și în domeniul literaturii, nu numai al…

Primele imagini din ”Enola Holmes”, sezonul 2

Millie Bobbie Brown revine pe Netflix cu sezonul doi al seriei ”Enola Holmes”, serialul care prezinta aventurile surorii…

(Recenzie) Tot ce trebuie să știi despre House of the Dragon, serialul-hit al acestui an

În momentul în care s-a încheiat Game of Thrones, în mai 2019, cu acel ultim episod care ne-a…

Vacanțele vedetelor de la Hollywood

Și celebritățile pleacă în vacanță și au grijă să anunțe pauza de respiro pe paginile de socializare. Ce…

Madonna, party cu familia, în Sicilia

Madonna a sărbătorit în stil mare aniversarea de 64 de ani: în Sicilia, alături de familie sau cum…

Victoria Beckham: sport de cinci ori pe săptămână și grăsimi sănătoase la masă

Victoria Beckham (48 de ani) a trecut de la Posh Spice la Sporty Spice. Fosta componentă a trupei…

Viola Davis, personajul negativ din prequelul „The Hunger Games”

Actriţa cunoscută din serialul „How to get away with murder” o să joace în „The Hunger Games: The…

Gina Pistol a găsit soluția pentru a-și recăpăta silueta după naștere

Nu a grăbit nicio etapă, s-a bucurat din plin de fiecare clipă alături de fiica sa, dar acum…

Cei mai fresh influenceri din România gândesc pozitiv, alături de MENTOS Într-o lume în care se promovează tot…