VIDEO: Trend Challenge- Lenjeria intimă ca piesă centrală

Săptămâna această ne-am dat una dintre cele mai dificile provocări pe care le-am avut în ultima vreme. Pentru că de la lejeritatea verii până la layering-ul de toamnă nu sunt decât câțiva pași, am decis că ar fi interesant să inversăm puțin ordinea firească a lucrurilor și să scoatem lenjeria intimă…la înaintare!

În ultimii câțiva ani, lenjeria a devenit o piesă în sine și chiar una care poate să fie purtată cu ușurință în ținute de zi, la vedere. Mai degrabă o piesă din garderobă decât ceva initim, bustierele din dantelă, sutienele cu mesh sau body-urile nu mai sunt de mult exclusiv piese de budoar. Noi am apelat la Intimissimi să găsim câteva piese perfecte pentru a îndeplini o funcție dublă: lenjerie și top!

Una din căile cele mai ușoare de a integra sutienul sau bustieră într-o ținută de zi este dacă o suprapuneți unui top- ideal unul dintr-un material ceva mai prețios. În două dintre ținutele alese eu le-am suprapus unui tricou tricotat foarte subțire însă poți merge la sigur și cu un top și mătase.

Ingredientele de bază ca să poți stăpâni o astfel de ținută sunt dozele corecte de sexy și proporțiile care să flateze silueta. Poți foarte ușor să transformi o ținută șic într-una vulgară, așa că mai degrabă stai pe partea safe a lucrurilor și ai grijă totdeauna la proporții, astfel încât acestea să fie perfecte siluetei tale.

Intimissimi este un brand italian lansat în 1996. Colecțiile de lenjerie și nightwear sunt adorate de femei din întreagă lume datorită design-ului de o feminiate absolută. Farmecul asumat al femeii Intimissimi este sezonul acesta întruchipat de 4 femei de succes: Irina Shayk, Ana Ivanovic, Ella Mills și Dakota Johnson. Un sutien din dantelă, un slip elegant vor avea mereu un impact asupra purtătoarei, chiar dacă detaliile lenjeriei sunt lăsate sau nu la vedere.
Bralette-ul-IT item-ul anului-este o piesă versatila inside&out. Acest model se regăsește în multiple variante de culoare, de la bej și negru, până la kaki și burgund.

Categorii Video