Lemnia și Izabela Măndoiu, la Alist Designers Boutique

alist designers boutique

Luna trecută, la Alist Designers Boutique, te-ai familiarizat cu selecțiile de produse Ivy și Ninina, iar de azi (până pe 7 iulie), intră în buticul nostru din București Mall (lounge area) alte două branduri care te vor ajuta să-ți îmbunătățești garderoba de vară – Lemnia și Izabela Măndoiu.

Am pus din nou laolaltă doi designeri cu specific diferit, dar care funcționează de minune împreună – la Lemnia vei găsi cele mai cool genți care au ca material comun lemnul, iar la Izabela Măndoiu, rochii, bluze & piese infuzate cu poveste & tradiție. 

Lemnia este o afacere de familie lansată în urmă cu cinci ani în Câmpulung Muscel, județul Argeș, și care, de-a lungul anilor, și-a dezvoltat propria semnătură de craft și modernitate în marochinărie. Brandul are deja parteneriate și cu magazine din afara României, articolele Lemnia pot fi cumpărate inclusiv din magazine de design din Londra si Amsterdam. În Romania, colecțiile Lemnia au putut fi găsite în special la târguri de profil și pe magazinul online. De data aceasta, în premieră, ele pot fi achiziționate la Alist Designers Boutique, din București Mall (lounge area).

Izabela Măndoiu a pornit acum cinci într-o călătorie plină de emoții care s-a materializat în povestea fiecarei creații. La început a fost gândul de a valorifica tot ce are de oferit comoara tradițională (de la detalii specifice de cusături la opinci). Cu multă determinare și campanii de comunicare, munca ei s-a transformat într-un brand care construiește în continuare povești țesute cu valori. „Azi, la aproape un an de la primul proiect aici, la București Mall, alături de Alist, am motive de fericire sa vad cum povestea Izabela Măndoiu devine, pentru a treia oara, parte dintr-un proiect atât de ambițios – Alist Designers Boutique și admir faptul că alături de București Mall, dedică atât un spațiu, cât și know how și promovare pentru susținerea producției românești. „

Alist Designers Boutique este un magazin de unde poți achiziționa piese din cele mai recente colecții ale unora dintre cei mai cool designeri români. Prin acest proiect, Alist Magazine și București Mall își propun să susțină designul autohton și le oferă designerilor un spațiu alternativ în care aceștia își pot vinde creațiile. 

Partener: Pantene