Lecții de viață împărtășite de Charlize Theron, actrița care a vrut să fie mai mult decât o blondă seducătoare

charlize theron lectii de viata

Actriță laureată cu Oscar, producător de film, mamă adoptivă, filantrop  – sunt o mulțime de criterii prin care poate fi caracterizată Charlize Theron (45 de ani). Vedeta împărtășește câteva lecții de viață învățate de-a lungul timpului, din care se poate observa că aceasta n-a ales întotdeauna calea cea mai ușoara spre succes, dar cu siguranță a ales calea respectării principiilor și a integrității. Iată câteva crâmpeie din învățăturile unei actrițe de la Hollywood, care avrut să fie mai mult decât o blondă fermecătoare.

Ca actor, ajungi să ai parte de mai multe refuzuri decât de acceptări în diverse proiecte. Abilitatea de a te aduna de fiecare dată e parte din jobul tău. Și nu poți face asta decât dacă iubești la nebunie ceea ce faci.

Aș vrea ca fiicele mele să fie puternice, să nu renunțe niciodată. Aș vrea ca ele să fie pregătite pentru orice le va ieși in cale. Discriminarea sexuală e încă activă și sper ca noi, adulții, să ne asumăm responsabilitatea de a ordona lucrurile penru generația următoare. Sper ca atunci când vor fi tinere adulte, vor trăi într-o lume în care nu va mai fi nevoie să se lupte din răsputeri pentru un loc în societate și pentru șanse egale la locul de muncă.

Am fost sfătuită cu ani în urma să schimb pronunția numelui meu de familie pentru ca americanilor să le fie mai ușor să-l pronunțe. Aceeasi persoană- un bărbat – mi-a spus la începutul carierei  că n-ar trebui să refuz niciun rol. Dar la 19 ani aveam o presimțire că voiam să explorez si alte lucruri în afară de tipologia blondei sexy și ingenue. Știam că, dacă aș fi continuat astfel, n-aș fi avut viață lunga în industria filmului.

Înainte să izbucnească pandemia de Covid, tocmai încheiasem turneul de promovare al unui film și terminasem circuitul premiilor , cu trei luni de apariții pe covorul roșu. Încă dinainte să aflu de carantină, planul meu era să iau o pauză, așa că nu m-a mai interesat niic, nici măcar că-mi creștea părul și că mi se vedeau rădăcinile. Totuși, după ceva timp, începe să ți se facă dor să te aranjezi. Am stat în carantină cu mama și ajunsesem în stadiul în care mă lăudam că m-am epilat pe picioare cu ocazia cinei. Astfel de lucruri mărunte devin însemnate în această perioadă.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle