Le petit festival: gata de dans?

aeroplane 2

Ready, steady, dance @ Le Petit! Noul festival bucureștean ne-a cucerit! Și știți de ce? Este simplu! Organizat de o parte din echipa Nuit Sociale, Le Petit Festival de Bucarest sună cool, fresh, perfect pentru serile boeme de după solstițiu.

Între 25-26 iunie, timp de două zile, 17 ore, 1.020 de minute, în intervalul 16:00-01:00 , pregătește-te să fii primit de DJ străini cum sunt Aeroplane (foto sus), Friendly Fires DJ SET și Larse, dar și de DJ români, printre care Oktopus și T-Boys! Să fii purtat pe valuri de #musiquedelicieuse, să ai simțurile activate de gusturi rafinate ale deliciilor culinare! 

Biletele s-au pus în vânzare și se pot achiziționa fie direct de la organizatorii festivalului, fie din locațiile FORM, Fumetto, CULT, MUS, Madame Pogany, A3, Ai sau Salon Golescu.

Trebuie să ne grăbim dacă vrem să prindem Early Bird până pe 20 mai, perioada în care biletul este 80 lei pentru două zile de festival. Din 21 mai până în 15 iunie biletul va costa 110 lei pentru cele două zile, iar ultima șansă de achiziționare a biletelor este între 16 și 23 iunie, când prețul acestora va crește la 140 lei pentru cele două zile de festival.

Le monde est trop Petit pour ne pas se rencontrer au Petit.

afis

Foto: pagina de Facebook Aeroplane

Categorii Lifestyle