Lavinia Pârva, My Beauty List

Anumite produse de beauty au rolul de a schimba radical viața unei femei. Lavinia consideră că ochii spun multe despre ea. Prin urmare, îi accentuează de fiecare dată, cu ajutorul unui rimel și a creionului dermatograf.

Cântăreața ne-a oferit și alte trucuri de make-up și hair!

Când trebuie să fii gata rapid, la ce trucuri de beauty & hair apelezi?

Îmi place să pun accentul pe ochi. Cred că ochii exprimă cel mai mult, așa încât, oricât de grăbită aș fi, rimelul și creionul dermatograf sunt indispensabile în cazul meu. Pentru păr, cele mai bune trucuri sunt accesoriile. Apelez la pălării sau șepci. Ador aceste accesorii!

Care a fost cel mai recent produs cumpărat?

Am cumpărat un parfum care, trebuie să recunosc, este unul din preferatele mele – „Eau Des Merveilles Bleue”. Îmi place mult cum miroase, este o promisiune de surprize și prospețime.

Care sunt cele mai importante 3 produse de frumusețe pe care le folosești frecvent?

Eu pun accent mai mult pe produsele de îngrijire, decât pe cele de make-up. De aceea, nu aș putea să spun care sunt cele mai importante produse de frumusețe, dar am două brand-uri care nu îmi lipsesc din trusă – Mesoestetic și Histomer. Și am descoperit o linie de meso-terapie de la brandul arcaya, pe care o fac o dată pe săptămână și care are un efect extraordinar asupra tenului – hidratează și previne îmbătrânirea tenului. Îl recomand!

Care a fost prima ta experiență cu produsele de make-up?

Am început să mă machiez când eram în școala generală, pentru că am primit cadou o trusă de farduri, specială pentru vârsta mea de atunci. Mi se părea cel mai frumos cadou faptul că aveam propriul meu ruj și fard. Dar chiar și așa, aveam voie să fac asta doar în timpul liber și într-o oarecare măsură.

Ce schimbare de look nu ai face niciodată?

Nu cred că voi mai fi blondă prea curând. Deși am făcut această schimbare cândva, dar nu m-am regăsit.