Lauren Hutton este imaginea celei mai recente campanii Calvin Klein, la 73 de ani

Actrița și modelul Lauren Hutton demonstrează, încă o dată, că frumusețea nu are vârstă și că nu trebuie sa ai 20 de ani ca să fii protagonistă într-o campanie de lenjerie intimă. Și nu vorbim despre orice brand, ci despre Calvin Klein – un brand cunoscut pentru pictorialele destul de provocatoare, și mereu hot. Pentru primăvara aceasta însă, CK a ales să promoveze un alt fel de „sexy”, cu ajutorul Sofiei Coppola care a avut rolul de producător, regizor și fotograf al campaniei.

Cea mai nouă campanie CK este despre femei reale – modelele cu vârsta cuprinsă între 18 si 73 de ani, fotografiate dintr-o perspectivă feminină și mai reală ca oricând, pozează individual în fața aparatului și împărtășesc la rândul lor secrete și insight-uri despre viața lor. Printre protagonistele alese personal de Coppola se numără Rashida Jones, Kirsten Dunst, Laura Harrier, Nathalie Love, Maya Hawke (fiica lui Ethan Hawke și Uma Thurman) sau Chase Sui Wonder (nepoata designerului Anna Sui). Cea mai surprinzătoare apariție însă? Lauren Hutton, care la cei 73 de ani ai săi s-a lăsat fotografiată într-un sutien semi-transparent și o cămașă deschisă la nasturi. Verdictul: actrița debordează de o frumusețe și o naturalețe atrăgătoare și efemeră. În video-ul separat, Hutton împărtășește cu lumea o experiență personală despre o replică de agățat ce a funcționat pentru ea în trecut:

O altă apariție plăcută este Kristen Dunst, actrița cu care Sofia Coppola colaborează frecvent, și pe care o vedem într-un sutien negru Calvin Klein pentru următorul pictorial pe care îl realizează împreuna, The Beguilded. Serialul alb-negru de fotografii este intitulat „Calvin Klein or nothing at all”, și o puteți vedea integral pe explore.calvinklein.com sau pe contul de Instagram al brandului.

Kristen Dunst

Chase Sui Wonders

Rashida Jones

Photos: Calvin Klein