Laura Olaru și Catch Michelle au lansat colecția Route 66

route 66 laura olaru catch michelle

Laura Olaru și Catch Michelle și-au pus laolaltă experiența și ideile creative și-au lansat împreună colecția Route 66 – un mix de genți cool și piese vestimentare demne de un road trip pe faimoasa autostradă, cu destinația Stanta Monica, California.

„Route 66 înseamnă libertate creativă, explozie de culoare, nonconformism, vibrație la viu, la viață.“– Laura Olaru

Atât piesele vestimentare create de Catch Michelle, cât și gențile din piele ale Laurei Olaru explorează ideea de kit de călătorie – genți încăpătoare, multifuncționale, care te duc cu gândul la escapade în weekend-urile de vară; rochii și bluze din materiale fluide, în care să te simți relazată și stylish în vacanțe, salopete și costume cu imprimeuri numai bune de așezat la loc de cinste pe Instagram. 

Despre Laura Olaru

„Brandul Laura Olaru a apărut din dragostea infinită pentru genți, aceste articole care ne completează, ne definesc și în care purtăm zilnic frânturi din identitate. Născute pentru utilitate, dorite pentru a ne desăvârși ținutele și alese pentru o extensie a personalității. Locul unde o carte cu poveștile trecutului, telefonul cu tehnologia viitorului și micul secret al frumuseții tale se întâlnesc pentru a arăta lumii cine ești.“ –Laura Olaru.

Despre Catch Michelle

Brandul Catch Michelle e pus la cale de Mihaela Teleaga și a început să prindă contur odată cu schițele Mihaelei și cu dorința de a-și crea propriile haine, inspirată de miniseria A Woman of Substance. După ce și-a finalizat studiile în ariile care aveau să-i și contureze cariera – istoria artei, design vestimentar și pattern cutting și un internship la Vivienne Westwood, în 2013, Mihaela a început să creeze serios sub numele Catch Michelle. Au urmat colaborarea cu pictorul suprarealist Mihai Criste, care i-a și influențat direcția artistică și o serie de succese la New York Fashion Week și Paris Fashion Week. 

catch michelle laura olaru catch michelle route 66 geanta laura olaru laura olaru catch michelle laura olaru