Laura Hîncu lansează o colecție-capsulă premium, cu haine de cașmir

laura hincu casmir

Designerul român Laura Hincu lansează o nouă colecție premium, cu o estetică minimalistă, dedicată atât femeilor cât și bărbaților. Piesele din această colecție-capsulă sunt create 100% din cașmir și pot fi purtate în casă, dar și afară. Detaliile subtile și croiul lejer oferă confort și eleganță.

laura hincu casmir

laura hincu casmir

Laura Hîncu și Mastercard se alătură proiectului #DonationDays!

laura hincu casmir

Daca vrei să faci o faptă bună sau, pur și simplu, trebuie să ai aceste piese în garderobă, poți face o comandă pe Fashion Days. Banii obținuți din vânzările acestei colecții speciale vor fi folosiți pentru a susține parteneriatul cu Banca de Haine, un ONG care donează haine și alte obiecte celor mai puțin norocoși.

Fashion Days împreună cu Banca de Haine au lansat o campanie de donare de haine și au amplasat nouă containere de donații în orașele București, Cluj, Brașov și Constanța, unde doritorii pot lăsa haine și încălțăminte.

Locuitorii din alte orașe pot să trimită hainele pe care vor să le doneze direct către asociația Banca de Haine, prin curier (București, Strada Luterana 16). Hainele ce urmează a fi donate trebuie să fie într-o stare bună și să fie igienizate, pentru a putea fi purtate.