Lăsați fără niciun ban, Prințul Harry a vorbit despre cum au supraviețuit el și Meghan în ultimul an

Prințul Harry a dezvăluit că familia regală l-a lăsat fără sprijin financiar, după ce acesta și Meghan Markle s-au retras din cadrul familiei regale britanice și au decis să se stabilească în America.

În interviul acordat celebrei prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey (interviu difuzat duminică de CBS), prințul Harry a dezvăluit că ideea de acorduri cu Spotify și Netflix a venit după ce Casa Regală Britanică „mi-a întrerupt literalmente orice resursă financiară’.

Harry a spus că nu a mai mai avut acces la resursele financiare încă din primul trimestru al anului 2020 – la scurt timp după ce el și Meghan au anunțat că vor pleca din cadrul familiei regale. El și Meghan au supraviețuit cu banii lăsați de mama sa, prințesa Diana.

Fără acea resursă, nu am fi putut face acest lucru, a spus el, referindu-se la mutarea familiei în California. „Tot ce îmi doream erau suficienți bani pentru a obține securitate și pentru a-mi păstra familia în siguranță’. a mai declarat Ducele de Sussex în cadrul interviului despre care vuiește toată presa în acest moment.

În același interviu, Meghan Markle a povestit la rândul său cum a trecut printr-o perioadă în care nu și-a mai dorit să trăiască, din cauza tensiunilor venite din partea Casei regale britanice și că i s-a confesat soțului ei, dar că instituția regală nu a lăsat-o să caute ajutor terapeutic din cauză ca acest lucru ar fi dat prost și ar fi dăunat imaginii casei regale.

Categorii Lifestyle