Lăsati creativii să vină la Diploma

conferintele-diploma

Diploma este deja pe radarul tuturor pasionaților de artă și cultură, reunind cei mai cool tineri artiști români sub acoperișul expoziției de la Palatul Știrbei. Însă ceea ce face Diploma diferită de o mulțime de alte tipuri de festivaluri de acest gen este faptul că aduce comunitatea de artiști, arhitecți și designeri consacrați aproape de cei care sunt acum la început de drum.

Un exemplu pentru un astfel de eveniment care reunește ambele tabere ale industriilor creative este Ziua Antreprenoriatului Creativ, organizată sâmbătă, 29 octombrie. Speakeri din diverse domenii creative își vor putea adresa toate întrebările și își vor explora punctele de interes în 3 module diferite și, dacă va grăbiți, e posibil să mai puteți rezerva un loc!

Primul modul, How to start your own business, se va concentra pe aspecte legale și financiare dar și pe instrumente de comunicare și surse de inspirație sau modele de antreprenoriat creativ. Tinerii absolvenți și viitorii antreprenori vor putea afla direct de la profesioniști și de la antreprenori de succes care sunt cele mai bune resurse și sfaturi pentru a porni la drum singur. Vor face parte din panel Beatrice Tripșa, avocat asociat Tripșa & Negru, Cristiana Ionescu, CEO și fondator Edulier și Marius Mitroi, Co-director Founder Institute Bucharest și Co-founder thInkstitute.

Al doilea panel de discuție este dedicat Self-branding-ului & PR-ului, unde tinerii creativi pot afla mai multe despre cât de important este să comunici propriul brand, precum și despre cum pot folosi mai bine instrumentele disponibile unui start-up și rețelele de socializare pentru a-și face cunoscute produsele și proiectele, direct de la specialiști în PR și self-branding, precum și de la antreprenori creativi care excelează la acest capitol. Printre speakeri se numără Anca Ungureanu, First VP, Identity and Communication Director UniCredit Bank România, Ioana Ciolacu, designer, Ioana Nicolesco, owner Code Noir Style, Noemi Meilman, specialist în comunicare și Tudor Dăescu, director general Dăescu Borțun Olteanu.

Modele de antreprenoriat creativ vor fi prezentate în cursul celui de-al treilea modul: business-uri atipice, din domenii diferite și cu formule de afaceri diferite, vor inspira tinerii absolvenți și le vor arăta modele de antreprenoriat creativ de succes, idei provocatoare și ingenioasei. Printre business-urile care își vor prezenta istoria și evoluția se numără: LOOT, Modulab, Murmur, NOD și Point.

Pentru a participa la Ziua Antreprenoriatului Creativ, înscrierile se pot face aici.

Categorii Lifestyle