Lansarea A LIST MAGAZINE nr. 8, ediția de toamnă (I)

We are all different, but all the same. Nu contează dacă ne-am născut în România sau în Asia, dacă suntem blonzi sau bruneți, înalți sau scunzi și nu are importanță dacă adorăm dulciurile sau iubim burgerii. Noi am spune că este vorba, până la urmă, de dreptul de a fi cine vrei tu, în orice moment. Vedete, bloggeri, publicitari, invitații dragi ai A LIST MAGAZINE au petrecut o dimineață superbă la lansarea ediției de toamnă a A LIST MAGAZINE nr. 8, la showroomul designerului Bianca Popp.

Toamna se numără tendințele, așa că am analizat cele mai interesante trenduri de fashion & beauty ale sezonului, am căutat cele mai cool destinații de vacanță, am pus pe tapet probleme serioase de sănătate și am stat de vorbă cu tinerii actori pe val ai momentului. Plus: cântăreața Delia într-un pictorial extravagant, Alexander White transformat într-un pictorial de beauty superb realizat de către Alexandru Abagiu și un shooting de modă inedit în Singapore.

În superba dimineață de toamnă am testat machiajele simpatice de la Lancôme, ne-am înviorat cu gustoasele cafele preparate la espresoarele Philips și am avut parte de un mic dejun delicios asigurat de către Jubile Catering și ne-am bucurat de toamnă relaxându-ne pe canapelele de la Mobila Dalin. Alături de noi au fost, ca de obicei, Mercedes-Benz România, dar și IQOS.

Revista A LIST MAGAZINE nr. 8, ediția de toamnă, este, începând de astăzi, disponibilă în mai multe locuri din București și din țară.

RĂSFOIEȘTE AICI REVISTA NR: 7

Parteneri: Mercedes-Benz, IQOS, Philips, Lancôme, Jubile Catering, Mobila Dalin.

Iată cele mai frumoase poze de la petrecerea noastră. Și nu uita: We are all different, but all the same!

Fotografii: Dan Borzan, Ionel Vîlcan