Lansarea A List Magazine nr. 18 – discuții simpatice din sufrageria noastră retro

Cum era viața odinioară, la bloc? Ce ne amintim cu drag din perioada de dinainte de 1989? Ce nu ne plăcea? Care erau jocurile preferate ale copilăriei? Unde și cum erau petrecerile? Ce reviste citeam și de unde ne cumpăram (noi sau mamele noastre) hainele și mobila? Andreea Esca, Camelia Șucu, Andreea Raicu și tânăra studentă Alexandra Bărbulescu au povestit despre toate acestea, la o cafea, într-o sufragerie retro – care face parte din proiectul muzeul Ferestroika (www.ferestroika.com). Motivul de la care a plecat toată discuția? Noul număr al revistei A list Magazine, nr. 18, ediția de primăvară 2021, un număr… retro, dar la fel de cool ca întotdeauna.

Nu uitați: revista este gratuită și poate fi găsită în mai multe locuri din București și din Cluj – aici lista locurilor. 

În interior: un shooting făcut cu un aparat și poze polaroid, de către Oltin Dogaru (stilist: Andreea Leța), dar și o cartolină simpatică, pe care o poți desprinde și o poți păstra pe frigider, să îți aducă aminte de cea mai tare petrecere din viața ta. Chiar așa, când a fost?

Pe copertă: ne zâmbește Alice Peneacă, într-un pictorial retro și un interviu despre frumusețe, suprins de către echipa Marius Bărăgan, Rovena Andrei, Alex Abagiu, Adonis Enache și Alina Aliman.

Special: șase femei simpatice, de diferite vârste (de la 20 la 60 de ani) – Alexia Eram, Diana Moldovan, Andreea Raicu, Cristiana Copos, Silvia Ghiață – ne povestesc despre ce înseamnă frumusețea pentru ele și cum poți face să te simți bine cu tine, mereu, indiferent de epocă. – AICI video cu fragmente din discuție și imagini din backstage de la shootingul cu fotograful Alex Gâlmeanu și stilistul Ovidiu Buta.

Avem numeroase pagini de fashion & beauty, o poveste despre brandurile românești de frumusețe (scris de Alina Burlacu), o dezbatere despre ce înseamnă vintage și second hand, un articol despre fitnessul de odinioară promovat de Jane Fonda (text Raluca Leafu) și sugestii de filme, cărți și locuri simpatice de cafea la to-go, pentru această primăvară (Bianca Sterie & Bloguluotrava).

AICI – puteți găsi înregistrarea LIVE-ului de pe Facebook de astăzi, 15 martie 2021, din sufrageria Ferestroika. 

Parteneri: Topoloveni și Meda.