Laetitia Casta, tipsuri pentru buze senzuale

Laetitia Casta apare într-o nouă campanie pentru brandul IKKS. Trecută de 40 de ani, celebrul fotomodel este într-o formă fizică de invidiat, iar acum a dezvăluit care este trucul său pentru a obține buze mai voluminoase.

Pentru a elimina celulele moarte de la nivelul buzelor, Laetitia apelează la exfoliere. Procedeul este unul destul de simplu: pe o dischetă demachiantă aplică un gomaj fin (zaț de cafea sau mălai sau bicarbonat de sodiu – amestecate cu 2-3 picături de ulei de măsline) și masează ușor buzele cu mișcări circulare. Sau, dacă preferi, aplică exfoliantul direct pe deget, fără a mai folosi discheta demachiantă.

Exfoliază-ți buzele doar o dată pe săptămână, dar nu mai des, întrucât pielea și mucoasa buzelor sunt foarte fragile.

Laetitia Casta, unul dintre cele mai succes modele de la sfârșitul anilor ’90, este de origine corsicană și și-a început cariera în modelling la vârsta de 15 ani. A lucrat pentru nume precum Yves Saint Laurent, Jean-Paul Gaultier, Chanel, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, J. Crew, Louis Vuitton, Givenchy, Roberto Cavalli, Lolita Lempicka și Vivienne Westwood. De la modelling, Laetitia Casta a trecut la actorie, unde a avut de asemenea succes.

FOTO: Hepta