Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, de la Bulgari la Maria Lucia Hohan

lady kitty spencer

Lady Kitty Spencer este fiica fratelui Prințesei Diana, Charles Spencer, și s-a afirmat în ultimii ani ca model de succes pentru mai multe branduri de lux, printre care Dolce&Gabbana și Bulgari, a cărui imagine este în prezent.

Lady Kitty Spencer este una dintre cele mai urmarite membre ale înaltei societăți britanice, este curtată de toate publicațiile mondene și joacă rol de muză pentru mai multe case de modă. Recent, Lady Kitty Spencer a apărut în ediția britanică a revistei Harper’s Bazaar, într-o rochie roșie de șifon Maria Lucia Hohan, accesorizată cu pantofi Jimmy Choo.

kitty spencer maria lucia hohan

Lady Kitty Spencer, într-o rochie Maria Lucia Hohan

Verișoara primară a Prinților William și Harry și-a trăit copilăria între Africa de Sud, locul unde a urmat școala, și Marea Brirtanie, unde se află tatăl său, care a divorțat de de mama ei în 1997.

kitty spencer

Lady Kitty Eleanor Spencer  are 28 de ani și și-a început cariera de model în 2015, când a semnat un contract cu Storm Model Management. În 2017 a început colaborarea cu brandul italian Dolce&Gabbana, iar anul trecut a devenit imaginea bijuteriilor Bulgari.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle