Lady Gaga va juca rolul principal într-un film despre Imperiul Gucci

lady gaga gucci

Lady Gaga va interpreta unul dintre rolurile principale într-un film realizat de Ridley Scott despre Imperiul Gucci –celebrul brand de modă italian.

Intitulat simplu ”Gucci”, filmul regizat de Ridley Scott spune povestea întortocheată și, pe alocuri tragică, a celebrului brand de lux italian omonim. Pe lângă Lady Gaga, din distribuția flmului mai fac parte Robert De Niro, Adam Driver, Jared Leto și Al Pacino.

Lady Gaga (34 de ani)  va intrepreta rolul Patriziei Reggiani, o prezență mondenă care se căsătorește cu Maurizio Gucci, președintele companei moștenite de la unchiul său, Rodolfo Gucci. Patrizia Reggiani angajează un asasin pentru a-l lichida pe fostul ei soț ei, care o părăsise pentru o femeie mai tânără.

lady gaga patrizia reggiani

Patrizia și Maurizio Gucci au divorțat în 1991, dar, în 1995, Patrizia angajează un asasin plătit pentru a-l ucide pe fostul ei soț, iar fapta are loc chiar în fața biroului acestuia. Patrizia, intrepretată de Lady Gaga, este condamnată la închisoare pentru 26 de ani, dar este eliberată duă 18 ani, în 2016, pentru bună purtare.

 Patrizia Reggiani

Patrizia Reggiani 

În prezent, brandul Gucci este deținut de trustul francez PPR (Pinault-Printemps-Redoute), după ce Maurizio Gucci îl vânduse în 1993 grupului de investiții Investcorp pentru 170 de milioane de dolari.

Filmările pentru ”Gucci” sunt programate să înceapă în luna martie a anului viitor în Italia și, chiar dacă filmul este doar în stadiul de preproducție, deja se fac pariuri legate de o nouă nominalizare a artistei la Oscar, a doua după prestația ei din 2018 din A Star Is Born, pentru care Lady Gaga a fost nominalizată la Premiile Academiei pentru Cea mai bună actriță în rol principal.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle