Lady Gaga va juca într-un film regizat de Bradley Cooper

lady gaga

Actorul Bradley Cooper își va face anul viitor debutul regizoral, iar Lady Gaga va fi protagonista primului său film, A Star Is Born. Despre ce este vorba? Gaga va juca rolul unei cântărețe aflate la început de drum, pe care un actor (personajul va fi interpretat de Bradley Cooper) cu o carieră în declin încearcă să o ghideze pas cu pas.

Inițial, rolul lui Lady Gaga i-a fost oferit lui Beyoncé, care a renunțat la acest proiect după ce ea și producătorii de la Warner Bros nu s-au înțeles în privința salariului. Anul acesta, Lady Gaga a obținut Globul de Aur pentru prestația din serialul American Horror Story, așa că este un moment perfect pentru cariera sa în actorie, dar și în muzică, mai ales că tot ea va compune și coloana sonoră pentru A Star Is Born.

american sniper

La rândul său, Bradley Cooper a început să se gândească la acest film când a lucrat ca producător la American Sniper, film nominalizat la Oscarurile din 2015, în regia lui Clint Eastwood. În plus, se pare că și Eastwood va fi cooptat în echipa A Star Is Born în calitate de producător.

Filmările vor începe la începutul anului viitor, iar noi de-abia așteptăm să vedem rezultatul.

Foto: hepta.ro, outnow.ch

Categorii Lifestyle