Lady Gaga și actorul Taylor Kinney s-au despărțit temporar

lady gaga

În ultimele zile s-a vehiculat tot mai mult informația unei separări între Lady Gaga și logodnicul ei, actorul Taylor Kinney, însă artista a ținut să precizeze că e vorba doar de o despărțire temporară, chiar dacă a fost surprinsă fără inelul de logodnă.

Aceasta a postat o fotografie cu ei doi pe contul său de Instagram, la care a scris: „Taylor și cu mine am crezut întotdeauna că suntem suflete pereche. Ca orice alte cupluri, am avut suișuri și coborâșuri, așa că am luat o pauză. Suntem amândoi artiști ambițioși, care speră să rezolve problema distanței și a programului încărcat pentru a ne continua relația simplă de iubire pe care am împărtășit-o mereu. Vă rog să ne susțineți. Suntem ca toți ceilalți și chiar ne iubim unul pe altul.”

Lady Gaga și Taylor Kinney s-au logodit anul trecut, de Valentine’s Day, și chiar au început pregătirile de nuntă, însă angajamentele lor le-au tot pus piedici. Problemele cuplului sunt cauzate, în primul rând, de faptul că Taylor este nevoit să stea aproape tot timpul în Chicago, unde filmează pentru serialul Chicago Fire, care se axează pe povestea unui grup de pompieri din acest oraș.

La rândul său, Gaga este ocupată cu muzica, având concerte în întreaga lume, ceea ce înseamnă cu sincronizarea dintre cei doi este destul de complicată în această perioadă. Însă noi le ținem pumnii și îi încurajăm, cu siguranță mai devreme sau mai târziu își vor rezolva toate problemele și îi vom revedea pe covorul roșu împreună!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle