Lady Gaga, show incredibil la Carpool Karaoke

lady-gaga

Dacă îl urmăriţi de mai multă vreme, ştiţi deja că James Corden, actor de comedie şi gazdă a emisiunii The Late Late Show with James Corden de la CBS, organizează cele mai tari concerte în maşină. După ce i-a avut invitaţi la Carpool Karaoke pe Sia, Adele, Justin Bieber, George Clooney, Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Britney Spears, Chris Martin şi chiar şi pe Michelle Obama, acum a venit rândul lui Lady Gaga să cânte alături de James Corden.

Cei doi au trecut de la Perfect Illusion, primul ei single de pe Joanne, albumul lansat luna aceasta, la Bad Romance, Edge of Glory, Born This Way, Poker Face şi Million Reasons, probabil cea mai frumoasă baladă compusă de Lady Gaga până acum.

Între două piese, artista a povestit că a obţinut permisul de conducere în urmă cu doar câteva luni şi că întreaga ei familie a venit să o susţină, iar tatăl său chiar a plâns după ce l-a luat. Şi cum orice abilitate trebuie demonstrată, James Corden a provocat-o pe Gaga să treacă la volan şi să-l conducă la birou, misiune pe care aceasta a dus-o la bun sfârşit… parţial.

Enjoy!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle