Lady Gaga lansează o colecție limitată de haine și de accesorii alături de Versace

lady gaga versace

Lady Gaga lansează o colecție-capsulă de haine și de accesorii alături de Versace, în cinstea împlinirii a zece ani de la lansarea albumului și hitului omonim, Born This Way.

Piesa interpretată de artistă a devenit un imn al minorităților sexuale, care celebrează în iunie Luna Pride.

30% din veniturile încasate în urma vânzării colecției semnate Lady Gaga X Versace vor fi donate către asociația cântăreței, Fundația Born This Way, iar a fost creată pentru a transmite un mesaj de susținere către comunitatea LGBTQ și pentru organizațiile care susțin sănătatea mentală. Lady Gaga a prezentat mai multe piese din colecția sa pe Instagram și a transmis că ”Versace a fost întotdeauna un brand lider. Gianni, Donatella și Allegra au celebrat dintotdeauna culorile minunate ale dragostei pe care o purtăm în noi și pe care o avem de oferit căre ceilalți. Suntem toți diferiți, iar diversitatea înseamnă frumusețe”, a transmis Lady Gaga.

lady gaga versace

Colecția cuprinde mai multe articole de îmbrăcăminte și accesorii, printre care o beretă, care se vinde cu 350 de dolari, dar și un tricou în alb și negru, cu imprimeul Born This Way, care se vinde cu 250 de dolari.

lady gaga versace

De asemenea, Lady Gaga mai scoate la licitație și o reproducere a unei jachete Versace, în valoare de 20 000 de dolari, pe care artista a purtat-o în turneul Bon This Way. Pentru realizarea jachetei a fost nevoie de 400 de ore de muncă.

Lady Gaga a mai anunțat și lansarea unei noi ediții a albumului Born This Way, pe 18 iunie. Albumul reeditat va avea un nou layout și cuprinde și o varianta nouă a celor 14 melodii originale, reinterpretate de diverși artiști.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle