Lady Gaga joacă alături de Brad Pitt în filmul Bullet Train

lady gaga brad pitt

Lady Gaga se află pe cai mari anul acesta, deoarece va apărea în mai multe filme a căror distribuție e înțesată de nume mari din cetatea filmului. Astfel, cântăreața va juca alături de Brad Pitt în cel mai nou thriller al actorului, Bullet Train, și în ecranizarea poveștii Imperiului Gucci, alături de Robert DeNiro și de Jared Leto.

Lady Gaga (34 de ani) se alătură distribuției filmului de acțiune Bullet Train, alături de Brad Pitt, Joey King și Aaron Taylor-Johnson. După rolul de succes din A Star Is Born, film pentru care a primit o nominalizare la Oscar, Lady Gaga se concentrează intens pe cariera sa actoricească și joacă în cele mai promițătoare filme de la Hollywood. Filmul Bullet Train este inspirat din romanul japonez scris de Kotaro Isaka și prezintă povestea mai multor asasini prinși într-un tren de mare viteză din Tokyo, nevoiți să facă front comun în fața unei situații de criză. Brad Pitt interpretează unul dintre rolurile principale, iar pentru această producție, Pitt a renunțat la alte angajamente profesionale. Rolul pe care îl va interpreta Lady GaGa în Bullet Train nu a fost încă dezvăluit.

lady gaga

Pe lângă A Star Is Born, Lady Gaga a mai primit aprecieri pentru performanțele sale actoricești din Machete Kills, American Horror Story: Hotel și din Sin City: A Dame to Kill For.

Lady Gaga va mai putea fi urmărită în filmul Gucci, inspirat din povestea reală a asasinării din 1995 lui Maurizio Gucci, urmașul Imperiului Gucci, de către fosta lui soție, Patrizia Reggiani. Aceasta a fost condamnată la 18 ani de închisoare. În film mai joacă Robert DeNiro, Al Pacino, Adam Driver, Jeremy Irons și Jared Leto.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle