Lady Gaga își lansează propria linie de produse cosmetice

2018 a fost anul în care numeroase celebrități au decis să își lanseze propria linie de cosmetice. Serena Williams, Rihanna, Gwen Stefani, J.Lo sunt doar câteva exemple. Printre ele se află și Lady Gaga, care în urmă cu câteva luni a anunțat că va lansa brandul Haus Beauty, ceea ce ne duce cu gândul, în primul rând, la produse de machiaj, hairstyle și skincare.

Cu doar câteva zile înainte de intrarea în noul an, fanii vedetei au remarcat apariția unui site oficial care poartă numele brandului. Informații precum data lansării produselor încă nu sunt disponibile, însă primul pas putem spune că a fost făcut!

Haus Beauty nu este primul proiect în domeniul frumuseții pe care Lady Gaga îl promovează. În trecut, aceasta a fost vedeta colecției M.A.C Viva Glam (2009-2010), campanie în cadrul căreia a creat rujuri și glossuri ce îi poartă semnătura, inițiativă lansată în vederea strângerii de fonduri pentru proiectele de cercetare în domeniul HIV/SIDA. De asemenea, a lansat și un parfum care ii poartă numele, Lady Gaga Fame, în 2012.

Deși nu știm exact când va avea loc lansarea oficială a produselor Haus Beauty, Lady Gaga le oferă fanilor mici indicii pe rețelele de socializare (#haus, #hausbeauty, #hauseofgaga sunt doar cateva hashtaguri pe care aceasta le foloseste) si look-uri sugestive care ne duc cu gândul la produsele ce urmează a fi dezvăluite.

View this post on Instagram

Beautiful iconic bright red mouth using Oh Miley lipstick by @marcbeauty #haus #hausofgaga #hausbeauty #redcarpet

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on