La teatru în ianuarie! Programul UNTEATRU pentru acest început de an

Cum poți profita din plin de serile din această lună? Mergi la cele mai frumoase spectacole de teatru! Câteva dintre spectacolele incluse în programul UNTEATRU din ianuarie sunt:

Lumea dinăuntru de John Elsom – avanpremieră și premieră – cu Valentina Zaharia, regia Catinca Drăgănescu.

„Afirmam nu de mult că îmi doresc să joc personaje scrise pentru mine. Textul spectacolului Lumea dinăuntru s-a născut din selecția mea de scrieri primite de la John Elsom, abil descompuse și recompuse de Catinca Drăgănescu. Îmi dă sentimentul că a fost scris pentru mine și, într-un fel, despre mine.” Valentina Zaharia

Molly Sweeney de Brian Friel – Premieră

Un spectacol de Sanziana Stoican, Molly Sweeney vorbește despre frumusetea imperfecțiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge și care pune realitatea înconjurătoare sub semnul intrebarii. Mihaela Trofimov într-un rol exceptional alaturi de maestrul Constantin Cojocaru si Liviu Pintileasa.

Frig de Lars Noren

„Stai și te uiți. Te emoționezi, poate simți puțină furie, puțină revoltă. La UNTEATRU, se întâmplă un spectacol pe care mi-aș dori ca spectatorii să îl poată opri.” Alex Bogdan, regizor. Un spectacol ce a avut premiera luna trecuta, cu Liviu Pintileasa, Ionuț Grama, Silviu Debu, Andrei Seușan.

Hiturile UNTEATRU sunt și ele programate pentru a bucura și emoționa spectatorii: La țigănci, The Sunset Limited, Vandalul, Frumoasa călătorie a urșilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt, de Matei Vișniec.

Muzică și teatru

Spatiul barului UNTEATRU va găzdui și câteva concerte speciale: Maria Răducanu, Maxim Belciug și Dan Byron, solo la UNTEATRU. Dan Byron va cânta acustic piese din toată cariera sa muzicală, atât aparținând trupei Byron, cât și din perioadele Urma, Kumm sau chiar mai vechi.

Detalii despre toate spectacolele, concertele si bilete online puteți găsi pe www.unteatru.ro.

Foto Union, UNTEATRU

Categorii Lifestyle