La Mode Toujours lansează noua colecție Bridal 2019, „Eden”

La Mode Toujours anunță lansarea colecției Bridal 2019, „Eden”, o colecție de rochii de mireasă în serie limitată, create de designerul Cristina State.

Odată cu „Eden”, La Mode Toujours dă noi conotații rochiei de mireasă și o transformă într-o personificare a dorinței, dar și a eleganței supreme.

Noua colecție “Eden” reprezintă întoarcerea la simplitatea studiată, astfel că liniile ultra-feminine ale celor 40 creații custom sunt puse în valoare datorită strălucirii discrete a aplicațiilor prețioase.

O transpunere în rochii delicate a genezei albului și a purității, colecția LMT Bridal 2019 atrage, cucerește și, cel mai important, conferă fiecărei femei sentimentul că și-a creat propriul paradis.

Colecția include propuneri de modele A-line, tip sirenă, dar și rochii 2 în 1, astfel că, oricare ar fi stilul pe care o viitoare mireasă vrea să îl abordeze în ziua cea mare, cu siguranță va găsi modelul potrivit în noua colecție La Mode Toujours.

La Mode Toujours este un brand de creatii vestimentare in serie limitata sau unicat, create de designerul Cristina State. Creatiile brandului pot fi probate in showroom-ul LMT, aflat intr-o zona centrala din Bucuresti, iar rochiile comandate sunt custom, astfel ca fiecare clienta beneficiaza de consilierea unei echipe de profesionisti pentru a imbraca o rochie care sa ii vina perfect si, nu in ultimul rand, care sa o avantajeze.

Lookbook-ul colectiei transpune in imagini conceptul creativ al acesteia, fiind realizat de catre o echipa formata din: Creative Director & Designer – Cristina State, Fashion Photographer – Oltin Dogaru, Make-up artist – Monica Panait, Hairstylist – Anda Tepei – 1 Concept, Modele Irina – MRA Models & Carolina – One Models, Flower supplier: Atelier Florens.