La masă cu Nicole Kidman: Dieta 80-20. Cum își menține actrița silueta

nicole kidman dieta

Nicole Kidman (53 de ani) s-a bucurat dintotdeauna de un metabolism dinamic, care i-a asigurat o siluetă armonioasă, fără oscilații mari de greutate.

Totuși, actrița urmează un stil de viață sănătos, iar principiile ei de dietă se bazează pe conceptul 80-20, adică 80%  din programul de alimentație și de sport este bazat pe principii sănătoase, iar restul de 20 de procente nu mai stă sub semnul alegerilor atente. ”Nu sunt așa de strictă în privința dietei mele. Mănânc de toate, dar cu moderație”, declara actrița într-un interviu.

nicole kidman dieta

Nicole Kidman este o împătimită a mâncărurilor cu specific australian, iar preferatele ei sunt preparatele din fructe de mare – stridii, creveți, crab și homar, dar și cârnăciorii la grătar cu pâine albă. De fapt, felul ei favorit din toate timpurile este pâinea coaptă în casă, cu parmezan Reggiano.

Nicole Kidman afirmă că nu știe să gătească bine și că, mereu când gătește pui pentru mesele în familie, acesta îi iese uscat, așa că preferă ca ea să fie cea pentru care se gătește. ”Iubesc mâncarea și aș mânca aproape orice, mai puțin șuncă de porc”, declară vedeta.

Nicole Kidman a crescut într-o familie de atleți care alergau la maraton, așa că mișcarea a fost mereu la ordinea zilei și pentru ea. Pe lânga alergarea zilnică, actrița mai practică yoga, sporturi de familie și spinning.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle