La doar 16 ani, Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci, calcă pe urmele mamei ei

deva cassel

Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și a lui Vincent Cassel, se înscrie în rândul adolesceților cu pării celebri, care își croiesc încet și sigur un drum propriu în lumea modei.

Deva are doar 16 ani, și, precum fiica lui Cindy Crawford, Kaya Gerber, si Leni, fiica lui Heidi Klum, Deva conduce în topul tinerelor talente din lumea modei. Adolescenta este imaginea parfumului Dolce & Gabbana Beauty’s Dolce și apare pe coperta ediției spaniole a publicației Harper’s Bazaar. Fotografiile cu tânăraa descendentă a cuplului de actori acum divorțați, sunt dovada vie că Deva a moștenit frumusețea mamei ei și farmecul tatălui ei. Deva mai are o soră mai mică, Léonie, dar și o soră vitregă, de doi ani, provenită din mariajul tatălui ei cu modelul Tina Kunakey.

deva cassel

Aceasta nu e prima apariție a Devei pe coperta unei publicații de modă și, la doar 16 ani, și-a construit deja un portofoliu bogat de apariții în presa de specialitate.

Deva a fost supranumită muza modei italienești și e descrisă ca fiind elegantă și misterioasă, iar mama ei e mândră de fiecare apariție de-ale fiicei sale. De altfel, Monica Bellucci (56 de ani) o însoțește la toate îndatoririle profesionale pe fiica sa, iar de multe ori, și Vincent Cassel își face apariția alături de fosta lui soție și de prima lui născută. Monica Bellucci și Vincent Cassel au divorțat în 2013, dar au rămas în relații bune și își cresc împreună copiii.

deva cassel

monica bellucci

Sunt femei care se simt împlinite fără copii, dar fetele mele sunt totul pentru mine. Ador să stau în preajma lor, să le însoțesc până când vor fi pe cont propriu. Fiicele mele sunt răspunsul tuturor întrebărilor mele. De-abia când le-am născut mi-am dat seama de motivul pentru care mă aflu pe acest pământ”, declara Monica Bellucci.

Foto: Harper’s Bazaar

Categorii Lifestyle