La ce seriale ne uităm în această iarnă?

seriale

Vremea este tot mai mohorâtă, chiar dacă zăpadă nu pare să vrea să-și facă apariția, așa că ce plan mai bun avem pentru această iarnă decât sesiunile noastre de binging de acasă, completate, bineînțeles, de mult popcorn?

Așadar, dacă ați terminat titlurile din topul celor mai bune seriale din 2017, și vreți să începeți anul cu un maraton de producții faine, pe lista mea de favorite sunt…

Peaky Blinders

Dacă ați ocolit până acum Peaky Blinders (disponibil pe Netflix), așa cum de altfel am făcut și eu, vă zic că nu mai aveți voie să-l ratați de aici încolo! Pentru că e muuuult prea tare și addictive. Cillian Murphy joacă rolul lui Thomas Shelby, un gangster care știe să obțină absolut tot ce vrea, indiferent de prețul pe care trebuie să-l plătească. În plus, este și Tom Hardy pe acolo (din sezonul doi, mai exact), tot în rolul unui gangster pus pe rele, și ar fi păcat să-l ratați!

Comrade Detective

Florin Piersic Jr. și Corneliu Ulici sunt protagoniștii serialului Comrade Detective (disponibil pe HBO GO), a cărui acțiune are loc în România Războiului Rece, când guvernul comunist hotărăște să facă un serial polițist care să țină populația ocupată și să promoveze valorile regimului.

The Alienist

Dacă v-au plăcut poveștile cu Sherlock Holmes, cu siguranță o să vă placă și The Alienist, cel mai nou serial produs de TNT, cu Dakota Fanning, Daniel Brühl și Luke Evans în rolurile principale. Jurnalistul de investigație John Moore (Evans) face echipă cu Laszlo Kreizler (Brühl), un psiholog renumit pentru metodele sale neconvenționale de lucru, pentru a ancheta o serie de crime din New York-ul secolului al XIX-lea. Serialulul are la bază romanul omonim publicat de Caleb Carr în 1994.

Altered Carbon

În februarie, Netflix îți aduce Altered Carbon, adaptarea romanului cyberpunk al lui Richard K. Morgan. Într-un viitor în care tehnologia nu cunoaște limite, conștiința umană nu mai dispare, aceasta fiind digitalizată și transferată în diferite corpuri. Printr-un astfel de process trece și Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman), adus la viață de un bărbat foarte bogat, care vrea ca Takeshi să afle cine l-a omorât.

The Marvelous Mrs. Maisel

Dacă este un serial la care promit că veți râde mult, acela ar fi The Marvelous Mrs. Maisel, care tocmai a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun serial de comedie. În prim-planul poveștii este Midge Maisel (Rachel Brosnahan, și ea recompensată cu un Glob de Aur pentru acest rol), o femeie plictisită de viața sa de casnică, de problemele pe care le are din cauza soțului care a părăsit-o, de rolul de mamă. Peste noapte, total întâmplător, Midge își descoperă talentul la stand-up și hotărăște să facă o carieră din asta.

Manhunt: Unabomber

Dacă acum câteva luni vă recomandam Mindhunter, serialul produs de către David Ficher, acum vă recomand un titlu la fel de interesant. Inspirat de un caz real, Manhunt: Unabomber urmărește încercarea FBI-ului de a-l prinde pe misteriosul și periculosul Unabomber (Paul Bettany), un terorist care trimite bombe prin poștă.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle