Kylie Minogue, prințesa pop-rock-chic în Moschino

kylie minogue moschino

Kylie Minogue își sărbătorește succesul înregistrat cu cel mai recent album, intitulat Disco, printr-o ședință foto inedită, într-o ținută spectaculoasă creată de brandul Moschino, în care arată ca o prințesă pop-rock-chic.

Cântăreața australiană în vârstă de 52 de ani a dat lovitura cu albumul Disco, cel puțin în Marea Britanie, unde se află pe locul întâi în topurile muzicale și unde a doborât un nou record-  acela de a avea fiecare album în fruntea clasamentelor muzicale, de la debut și până acum. Primul ei album, Kylie, lansat în 1988, a început seria succeselor ei și a fost urmat apoi de Enjoy Yourself (1989), Fever (2001), Aphrodite (2010) și Golden (2018), plus două albume Greatest Hits, lansate între 1992 si 2019.

kylie minogue moschino

Kylie Minogue propune acum o nouă estetică printr-o ținută creată de Jeremy Scott pentru Moschino- o rochie de piele în stilul ”Marie Antoinette meets punk rocker”, iar piesele fac parte din colecția de toamnă-iarnă 2020 a casei de modă.

Kylie Minogue pregătește lansarea unei noi melodii cu Robbie Williams și se bucură de succesul înregistrat cu melodia Real Groove, pe care o cântă alături de Dua Lipa și a declarat că de-abia așteaptă să plece într-un nou truneu, imediat ce situația mondială cauzată de pandemie se va ameliora.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle