Kylie Minogue, prima dată mireasă la 52 de ani

kylie minogue se marita

Kylie Minogue și partenerul ei, galezul Paul Solomons, directorul editorial GQ Mare Britanie, s-au logodit și urmează să-și pună pirostriile în viitorul apropiat. Kylie Minogue are 52 de ani și n-a mai fost căsătorită niciodată. 

Kylie Minogiue si galezul Paul Solomons (46 de ani) au o relație de trei ani, iar recent prietenii și rudele celor doi i-au dat de gol și au dezvăluit că aceștia intenționează să se căsătorească. Kylie Minogue are 52 de ani și nu a mai fost măritată niciodată, dar a avut mai multe relații cu bărbați celebri: modele, cântăreți și actori. Vedeta australiană s-a afirmat în serialul ”Neighbours”, în care a jucat alături de starul australian Jason Donovan, cu care a avut o relație între 1984 și 1989. A urmat apoi solistul INXS, Michael Hutchence (decedat în 1997), între 1989 și 1991, a mai avut o scurtă idilă cu Lenny Kravitz, apoi cu fotograful de modă Stephane Sednaoui, între 1996 – 1998, cu modelul James Gooding – între 2000-2003, cu actorul Olivier Martinez (fostul soț al lui Halle Berry), între 2003-2007, cu modelul Andrés Velencoso între 2008-2015 și cu modelul Joshua Sasse, 2015-2017.

kylie minogue iubiti
De la stânga la dreapta, de sus: Kylie Minogue și Andrés Velencoso, Joshua Sasse, Olivier Martinez, Jason Donovan

Decizia lui Kylie Minogue de a se căsători cu Paul Solomons pare să-i contrazică acesteia convingerile de a nu merge niciodată în fața altarului, întărite mai ales dupa încheierea penultiumei ei relații, cu Joshua Sasse. Cele care i-au dat de gol pe Kylie și pe Paul cu privire la planurile de nuntă au fost cântăreața Billie Piper, care, într-un interviu acordat recent s-a referit la Paul Solomons ca fiind logodnicul lui Kylie, dar și viioarea soacră a vedei pop australiene, care a confirmat că fiul ei și Kylie Minogue intenționează să se căsătorească, fără sa ofere informații suplimentare, deoarece acest lucru i-ar putea deranja pe viitorii miri, care sunt foarte discreți cu relația lor.

Kylie Minogue și-a lansat recent un nou album, intitulat Disco, cu care are mare succes, iar partenerul ei este un renumit designer grafic și ocupa funcția de dirctor de creație al GQ Mare Britanie încă din 2001.

Mai multe zvonuri care circulau în toamna anului trecut anunțau că Paul și Kylie ar vrea să se căsătoarescă anul acesta la Melbourne, dar planurile lor depind de evoluția pandemiei.

Am trecut amândoi prin destul de multe încercări de-a lungul vieții și ne-am întâlnit la momentul potrivit, așa că e minunat”, declara Kylie Minogue anul trecut în cadrul unei emisiuni tv cu privire la relația ei cu Paul.

kylie minogue paul solomons

Povestea lor de dragoste a început după ce un prieten comun a insistat să le facă cunoștință. ”Nu aveam de gând să mă implic în vreo relație la acel moment, tot amânam întâlnirea, dar, odată ce ne-am cunoscut, ne-am înțeles și ne-am plăcut imediat”, povestea Kylie.

Nu m-am gândit niciodată să mă căsătoresc, nu m-am văzut niciodată mireasă. Nu mi-am dorit asta și nici părinții nu m-au crescut în spiritul căsătoriei, nu ăsta a fost scopul meu”, spunea Kylie Minogue în 2018.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle