Kylie Minogue, impecabilă la 50 de ani

Artista a împlinit zilele trecute vârsta de 50 de ani și a ales să sărbătorească acest eveniment alături de iubitul ei. Kylie nu își arată anii, iar aparițiile ei sunt impecabile, afișând aceeași imagine ca la 30 de ani, în ciuda operației de cancer de sân și a momentelor traumatice pe care le-a depășit cu succes. Deși este o femeie frumoasă și de succes, Kylie nu a avut mereu noroc în dragoste si a fost dezamăgită de mare parte dintre relațiile ei amoroase.

După o relație nereușită cu rockerul Michael Hutchence ce a durat doi ani, Kylie a avut o relație de patru ani cu actorul Olivier Martinez. Când lucrurile păreau să meargă bine, relația lor s-a sfârșit, moment în care fotomodelul  Andres Velencoso i-a cucerit inima artistei timp de 5 ani. De departe cea mai mare dezamăgire amoroasă din viață lui Kylie a venit din partea lui Joshua Sasse, în varstă de 30 de ani, care după un an de relație, i-a devenit logodnic. În realitate, acesta nu a urmărit decât să câștige faimă și, cel mai important pentru el, bani de pe urma artistei, care a fost dărâmată după terminarea relației lor.

Chiar dacă dragostea nu a fost mereu de partea ei, Kylie Minogue a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și a învins cancerul, după ce s-a luptat cu chimioterapia.

Pe 28 mai, Kylie Minogue a împlinit 50 de ani și a postat pe Instagram prima fotografie cu iubitul ei, confirmând astfel relația care, pană acum, a fost doar la nivel de zvon. Paul Solomons, noul iubit al artistei, este director puțin mai tânăr decât Kylie și ocupă funcția de director executiv la revista GQ. Noi sperăm că, de data aceasta, Kylie să aibă parte de o poveste cu happy ending și la capitolul dragoste.

Categorii Lifestyle