Kylie Jenner anunță lansarea unei linii de lip gloss-uri

kylie jenner

În urmă cu două luni, Kylie Jenner, mezina familiei Kardashian-Jenner, a filmat în deșert un clip (în regia lui Colin Tilley) de promovare a noii sale linii de lip gloss-uri, iar acum aceasta a anunțat și data lansării colecției Majesty: 16 iunie. Iar anunțul nu a fost făcut oricum, ci printr-o serie de poze foarte sexy postate de Kylie pe contul său de Instagram.

Kylie a profitat de faptul că are peste 63 de milioane de followeri pentru a-și promova lip gloss-urile Majesty și nuanțele lor inedite (în fotografii, Kylie poartă o nuanță metalică de albastru, care o prinde foarte, foarte bine!).

MAJESTY 6/16

O fotografie postată de Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) pe

Printre primele persoane care au felicitat-o pe Kylie se numără mama sa, Kris Jenner, care a scris pe contul de Instagram că este foarte mândră de tot ce a realizat până acum mezina familiei.

Iar Kylie este de neoprit. Pe lângă linia sa de cosmetice, modelul a semnat anul acesta și un contract de un milion de dolari cu Puma, devenind noul ambasador al brandului. Colaborarea ei cu Puma a dat naștere unui conflict între ea și cumnatul său, rapperul Kanye West, care a colaborat cu cei de la Adidas pentru colecția Yeezy.

Linia de lip gloss-uri Majesty va fi lansată în scurt timp, iar noi așteptăm cu nerăbdare să descoperim toate culorile colecției!

Foto: Instagram