Kristen Stewart va fi imaginea celui mai așteptat parfum Chanel

De 15 ani încoace nici un alt parfum n-a mai suscitat atâta interes și atenție în lumea exclusivă a parfumeriei ca esența care va fi numită Gabrielle Chanel. Și cu siguranță puține anunțuri au mai fost atât de comentate ca cele în care casa Chanel a dezvăluit că actrița Kristen Stewart va fi noua imagine a mult-așteptatului parfum care poartă numele celebrei creatoare de modă.

Mai avem încă de așteptat încă să vedem (sau, mai bine spus, să simțim) cum va miroi noua esență exclusivistă a casei franceze, pentru că parfumul Gabrielle Chanel va fi lansat pe piață abia în luna septembrie 2017. Ce știm însă cu siguranță? Că parfumierul responsabil pentru această creație va fi nu mai puțin celebrul Olivier Polge (omul din spatele hiturilor Coco Mademoiselle, Chance și Allure), în cooperare cu Chanel Fragrance Creation and Development Laboratory. Că acesta este primul parfum nou inegral (și nu o reinterpretare a unui nume mai vechi) din istoria casei Chanel din ultimii 15 ani. Și că talentata Kristen Stewart va fi imaginea acestei esențe exclusiviste.

Ce-am aflat în plus din culisele campaniei? Că a fost imaginată și filmată de talentatul regizor britanic Ringan Ledwidge, în timp ce de imaginile care vor apărea în revistele print s-a ocupat fotograful Karim Sadli, unul dintre obișnuiții campaniilor Chanel.

De ce Kristen Stewart (și nu Keira Knightley, spre exemplu)? Ei bine, Kristen nu e la prima colaborare cu casa Chanel. Începută în 2013, relația dintre Kristen Stewart – Chanel a fost marcată de colaborări ca cea pentru campaniile de la Métiers d’Art collections, Paris-Dallas în 2014, Paris to Rome în 2016, de campania pentru noua geantă GABRIELLE a casei CHANEL și imaginea pentru colecția EYES 2016 și FALL 2016 LE ROUGE COLLECTION N°1. 

Kristen Stewart a avut primul ei rol în Panic Room, însă celebritatea și-a câștigat-o odată cu saga Twilight (și cu relația de amor cu hopuri cu Robert Pattinson, colegul ei de platou). Am văzut-o și am aplaudat-o apoi în roluri excelente în On the Road (2012), Clouds of Sils Maria (2014), Still Alice (2015), Café Society and Personal Shopper (2016). Acum, Pe Kristen o putem vedea în Lizzie (regia Vraig William Macneill), dar și în spatele camerei de filmat în debutul său regizoral Come Swim, difuzat la Sundance Festival, dar și la Festivalul de la Cannes.

Foto: chanel.com

#TheCHANELGABRIELLEfragrance

#GabrielleChanel

CITEȘTE ȘI:

Cannes 2017: zeci de vedete la premiera filmului The Beguiled, în regia Sofiei Coppola