Kristen Stewart ne prezintă cea mai nouă colecție Chanel la Chateau de Chenonceau din Franța

Actrița Kristen Stewart revine ca imagine a casei Chanel, promovând o colecție superbă pentru toamna lui 2021. Imaginile pentru promovarea colecției Métiers D Art au fost realizate într-o locație superbă- Castelul Chateau de Chenonceau din Franța.

Dacă Chanel ne-a obișnuit cu piese extrem de elegante, inspirate dintr-un stil vestimentar vintage, păstrând aceeași linie clasică a hainelor, Virginie Viard vine să le dea o tușă punk. Iar Kristen Stewart știe cum să le pună în valoare.

Începută în 2013, relația dintre Kristen Stewart și Casa Chanel a fost marcată de colaborări ca cea pentru campaniile Métiers d’Art collections, Paris-Dallas (2014), Paris to Rome (2016), de campania pentru noua geantă GABRIELLE a casei CHANEL și multe altele.

Kristen Stewart a avut primul ei rol în Panic Room, însă celebritatea și-a câștigat-o odată cu saga Twilight (și cu relația de amor cu hopuri cu Robert Pattinson, colegul ei de platou). Am văzut-o și am aplaudat-o apoi în roluri excelente în On the Road (2012), Clouds of Sils Maria (2014), Still Alice (2015), Café Society and Personal Shopper (2016). Acum, Pe Kristen o putem vedea în Lizzie (regia Vraig William Macneill), dar și în spatele camerei de filmat în debutul său regizoral Come Swim, difuzat la Sundance Festival, dar și la Festivalul de la Cannes.