Kirsten Dunst, însărcinată pentru a doua oară, într-o ședință foto concepută de Sofia Coppola

kirsten dunst rodarte

Actrița Kirsten Dunst și-a anunțat cea de-a doua sarcină printr-o ședință foto specială, concepută de Sofia Coppola.

Ședința foto a cărei protagonistă este Kirsten Dunst este inspirată din filmul ”Marie Antoinette” (2006), regizat de Sofia Coppola, în care Dunst a interpretat-o pe regina executată de poporul francez. Fotografiile au apărut în publicația W Magazine, iar Kirsten Dunst poarta creații ale brandului Rodarte, al cărei ambasador este. Și la anunțul primei ei sarcini, Kirsten Dunst a făcut fotografii în care poartă creatii ale aceluiași brand. Actrița e căsătorită cu Jessie Plemons, protagonistul din producției de succes “I’m Thinking of Ending Things”. Cei doi mai au un fiu în vârstă de doi ani, Ennis.

kirsten dunst rodarte

Kirsten și Jessie s-au cunoscut în 2016, pe platourile de filmare ale producției Fargo, dar relația lor a început un an și jumătate mai târziu. ”Am știut că va face parte din viața mea pentru mult timp”, a spus Jessie Plemons despre soția lui.

kirsten dunst rodarte

Pe Kirsten Dunst și pe Sofia Coppola le leagă o prietenie veche și o colaborare profesională care a început odată cu producția The Virgin Suicides, din 1999. Colaborarea lor a continuat cu Marie Antoinette (2006) și apoi cu Beguiled, în 2017. ”Sunt puține colaborările de acest fel, în care legătura durează, în care, chiar dacă nu suntem din aceeași familie, ne cunoaștem la fel de bine”, a spus Dunst despre prietenia ei cu Sofia Coppola.

Foto: W Magazine

Categorii Lifestyle